Simona Ionescu / Redactor Șef

Luptătorii Zmărăndescu și Cristi Mitrea, tensiuni în emisiunea lui Măruță. Ce au avut de împărțit cei doi. Video

Luptătorii Zmărăndescu și Cristi Mitrea, tensiuni în emisiunea lui Măruță. Ce au avut de împărțit cei doi. Video
În prima sa apariție după ce s-a reîntors din jungla dominicană, Cătălin Zmărăndescu a apărut în emisiunea lui Măruță.

Cătălin Zmărăndescu și Cristi Mirea au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță. Iată ce a urmat.

Zmărăndescu și Cristi Mitrea, la un pas de scandal în emisiunea lui Măruță. Ce au avut de împărțit cei doi

Ajuns în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Zmărăndescu și-a lăsat fanii fără cuvinte. Concurentul de la Survivor România 2022 a slăbit aproximativ 25 de kilograme și este foarte schimbat. Acesta, alături de Cristi Mitrea au ajuns la barul din emisiune pentru a povesti despre show-ul la care a participat. Mitrea a fost extrem de curios să știe dacă Zmărăndescu a fost sau nu dur cu colegii de echipă și l-a acuzat că nu trebuia să ajungă la înjurături.

„Când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte…”

„I-am promis lui CRBL când a plecat, i-am zis că o să tragem pentru imunitate. Când te bați pe imunitate și vezi că intră pe traseu și nu se focusează să aducă puncte… Probabil la un moment dat am zis să nu mai arunce ca niște fetițe. Nici nu am zis-o la modul rău sau să supăr pe cineva.

Singurul care a sărit în sus a fost Marian. În momentul în care a zis că îl jignesc m-a luat capul, i-am zis: «Bă, cum te jignesc? Nu te-am înjurat nici de mamă, nici de tată». A încercat să creeze o tensiune”, a spus Cătălin Zmărăndescu. Replica lui Mitrea a venit imediat: „Nu se aștepta nimeni să ajungi să înjuri ca să fie considerată o jignire, consideri tonul ca pe o jignire, nu trebuie să ajungi la înjurături”.

Cătălin Măruță a încercat să aplaneze situația

Bineînțeles că Zmărăndescu a sărit ca ars când a auzit ce a spus fostul iubit al Andreei Mantea: „Poți să te duci și tu în echipa de fetițe dacă te deranjează lucrul ăsta”. Imediat, Cristi Mitrea a reacționat: „Eu nu pricep lipsa de bun simț, dacă mă iei așa”. Într-o asemenea situație, Cătălin Măruță a făcut tot ce i-a stat în putință să țină situația sub control: „Eu vreau să fiu Domnul Dan între cei doi”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre