Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălin Voicu, reacție dură la scandalul din familia Deliei. De ce a ales Oana Matache să plece cu un „copil bătrân”

Mădălin Voicu, reacție dură la scandalul din familia Deliei. De ce a ales Oana Matache să plece cu un „copil bătrân”
Bun prieten cu Delia, Mădălin Voicu și-a ieșit din pepeni și a avut o primă reacție privind situația Oanei Matache.

După scandalul pe care l-a iscat Gina Matache, Mădălin Voicu a dat o primă declarație, invitat în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sincer, așa cum îl știe toată lumea, Mădălin Voicu a dat cărțile pe față și s-a arătat supărat pentru faptul că Oana Matache a ales să plece cu un „copil bătrân”. El nu înțelege nici în ruptul capului cum a putut o mamă să ia copiii de lângă tatăl lor și să plece cu un asemenea ”specimen”, așa cum l-a numit pe Radu Siffredi.

Chiar și în condițiile în care ar fi existat probleme în familie, necunoscute decât de cei din interior. „Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen! Ce a găsit?! Nu vreau să fac analiză pe personaj, dar nu cred… sau poate sunt eu de modă veche. Cum să iei unul de-ăsta, să-ți lași copiii? O mamă să își lase copiii… nu în sensul că i-a părăsit… dar să-i despartă de tată.

„Ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu”

„Poate au fost motive istorice, antecedente, să zic așa. Noi nu le știm, poate le aflăm cândva. Dar nu e în regulă.

Eu înțeleg să fugi de acasă pentru vreun mare personaj, pentru o frumusețe de bărbat, dar ție ți se pare că are vreo personalitate? Ăsta e copil bătrân, așa mi-l imaginez eu. Și ca prezență, ca arătare”, a spus fostul politician.

Delia nu e de acord cu ce face Oana

Pe de altă parte, Mădălin Voicu a lăsat să se înțeleagă că nici Delia nu e de acord cu ceea ce face sora ei, dar a decis să stea cât mai departe de aceste probleme. „Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină, sincer. Eu o cunosc pe Delia, o respect și o iubesc. Nu poți să faci așa ceva! Și pentru cine?

Ar fi fost bine să divorțeze și după aia, sigur, aia e altceva. Lucrurile astea trebuie făcute ca lumea, cu normalitate. Dacă cei mici cresc în atmosfera asta și nu înțeleg lucruri, cine le răspunde? Că presupun că tatăl copiilor, fostul soț al Oanei, va avea acces…”, susține Mădălin Voicu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre