Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea așteaptă cu sufletul la gură vești de la Sophia Loren, după accident

Mădălina Ghenea așteaptă cu sufletul la gură vești de la Sophia Loren, după accident
Sophia Loren a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale, după ce a suferit câteva fracturi în urma unei căzături acasă, la Geneva. Toate întâlnirile vedetei care erau programate zilele următoare au fost amânate.

Accidentul a avut loc după ce vedeta a avut o apariție senzațională la Veneția. Duminică dimineața, ea a căzut în propria casă, la Geneva. Una din actrițele care îi sunt apropiate și care mereu a fost comparată cu ea, grație talentului și asemănării, românca Mădălina Ghenea, așteaptă cu sufletul la gură vești de la Sophia Loren, după accident. Aceasta a și interpretat-o pe Sophia Loren în celebrul film House of Gucci și, în curând, urmau să se reîntâlnească.

Înaintea accidentului, Sophia loren a avut o apariție senzațională în Veneția

Sophia Loren, care a împlinit 89 de ani pe 20 septembrie, urma să devină cetățean de onoare al orașului Bari marți, 26 septembrie. Ceremonia a fost amânată după ce s-a aflat că diva a ajuns la spital, în stare critică. Potrivit presei italiene, actrița a fost dusă la spital, în Geneva, unde a fost diagnosticată cu fractură de șold și apoi operată. Corriere.it scrie că operația a decurs bine, urmând ca actrița să respecte o scurtă perioadă de repaus pentru ca apoi să poată începe reabilitarea.

Alături de Sophia Loren se află fiii ei, Edoardo și Carlo. Accidentul, despre care deocamdată nu au apărut foarte multe detalii, a avut loc duminică dimineața, dar informația a fost confirmată oficial abia câteva ore mai târziu, când operația a fost finalizată cu succes. Conform Reuters, vedeta  de la Hollywood ar fi căzut în baie și a suferit multiple fracturi.

Marți, Sophia Loren era așteptată la Bari

Sophia Loren era așteptată la Bari pe 26 septembrie pentru a primi cetățenia de onoare și pentru a-și inaugura cel de-al patrulea restaurant din Italia care îi poartă numele, după cele din Milano și Florența și cel de la aeroportul Fiumicino.

Legătura dintre Sophia Loren și Bari a devenit și mai strânsă după ce actrița a jucat un rol principal în filmul La vita davanti a sé, un film turnat integral în Bari și regizat de fiul ei, Edoardo Ponti.

Sophia Loren urma să inaugureze, marți, încă un restaurant din lanțul care îi poartă numele, în Bari

Filmările s-au încheiat în 2019, iar pelicula a fost lansată în 2020. Pentru acest film, Sophia Loren a primit premiul David di Donatello și Panglica de Platină.

Actrița, al cărei nume real este Sofia Costanza Brigida Villani Scicolone, s-a născut la 20 septembrie 1934 la Roma, dar a crescut la Pozzuoli, unde și-a petrecut copilăria și începutul adolescenței alături de mama și de sora sa Maria.

Mădălina Ghenea așteaptă cu sufletul la gură însănătoșirea Sophiei Loren

Din 1994, Sophia Loren are o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar în 2009 a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, ca fiind cea mai premiată actriță italiană din lume. De-a lungul carierei, Sophia Loren a primit zeci de premii, inclusiv două premii Oscar și cinci Globuri de Aur. „Noaptea Oscarurilor este ceva ce trebuie să trăiești”, a declarat ea pentru Corriere.

Actrița română Mădălina Ghenea este alături de diva cu care a fost deseori asemănată. Cele două urmează să se întâlnească (Sursa foto: Instagram)

Primarul orașului Bari, Antonio Decaro, care ar fi trebuit să participe la inaugurarea restaurantului care poartă numele actriței, a vorbit și el despre incidentul domestic al Sophiei Loren. „Sperăm ca ea să se recupereze cât mai curând posibil. Sophia Loren, adaugă Decaro, a avut întotdeauna o legătură specială cu orașul nostru, o așteptăm de îndată ce se va recupera”.

Actrița și modelul Mădălina Ghenea a distribuit mai multe imagini cu Sophia Loren arătând că imediat după aflarea veștii despre accidentul divei, a urmat „o duminică trăită cu inima în gât, (…) o așteptare interminabilă pentru vești din sala de operație”. Mădălina Ghenea le-a dat fanilor ei și vestea cea bună: „Până la urmă totul a decurs spre bine și Sophia se va întoarce la noi foarte curând… trebuia să ne întâlnim marți și noi suntem aici și o așteptăm tot mai îndrăgostiți și un pic mai emoționați”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre