Simona Ionescu / Redactor Șef

Mădălina Ghenea și-a contactat avocații. Soția lui Dragoș Săvulescu va da socoteală. Angela Martini amenință cu dezvăluiri bombă

Mădălina Ghenea și-a contactat avocații. Soția lui Dragoș Săvulescu va da socoteală. Angela Martini amenință cu dezvăluiri bombă
După ce soția lui Dragoș Săvulescu, Angela Martini, fostă Miss Albania a vorbit despre ea lucruri urâte, Mădălina Ghenea pune piciorul în prag.

Scandalul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini nu se oprește. Fosta Miss Albania spune că zilele următoare va șoca toată omenirea cu ce va spune.

Mădălina Ghenea și-a contactat avocații. Soția lui Dragoș Săvulescu va da socoteală. Angela Martini amenință cu dezvăluiri bombă

Mădălina Ghenea nu vrea să se implice în scandalul pe care l-a provocat soția lui Dragoș Săvulescu, Angela Martini, fostă Miss Albania, care a făcut acuzații foarte grave la adresa ei. Frumoasa româncă susține că nu-și vede capul de la atâta muncă și nu are timp să asculte ce spune unul și altul.

Mai mult, Mădălina susține că nu o cunoaște Angela, în consecință cele două femei nu au nimic de împărțit. La rândul ei, fosta Miss Albania, care a avut de comentat și la adresa lui Catrinel Menghia, a lăsat de înțeles că și-a cerut scuze de la aceasta și tot subiectul s-a încheiat. Nu același lucru s-a întâmplat în cazul Mădălinei și amenință cu în scurt timp va veni cu declarații care vor bubui.

„Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești și prostituate sub acoperire”

Fostă Miss Albania s-a supărat îngrozitor acum câteva zile când a declarat că două vedete din România, foste modele internaționale, vorbesc urât despre ea, sunt invidioase și au… boli psihice. Chiar dacă nu le-a spus numele, ea a afirmat că una stă la Roma, cealaltă la Milano.

„Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare.

Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie! Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) “ a scris Martini pe instagram.

„Mi-am trimis avocații”

Pe de altă parte, Mădălina susține că a vorbit cu avocații ei din Milano care îi vor apăra onoarea și imaginea. „Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r) să acționeze, în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a fost răspunsul dat de Mădălina Ghenea, tradus din limba italiană.

Cum arată casa Mădălinei

În altă ordine de idei, Mădălina se ocupă de problemele personale și are grijă de superba ei casă nouă, cu acoperișul înclinat abrupt, care se întinde pe nu mai puțin de 6.600 de metri pătrați, descrisă ca fiind „unică din punct de vedere arhitectural”, o „casă de familie perfectă” . Superba vilă a fost ridicată în anul 1981 și arată ca în reclame, cu tavane înalte și terase masive, are un home theater, un birou, o sală de gimnastică, o sală de joacă, debarcader și vedere la căile navigabile.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre