Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna a făcut primele declarații după spitalizare. Când va începe turneul

Madonna a făcut primele declarații după spitalizare. Când va începe turneul
Madonna e din ce în ce mai bine și a făcut primele declarații. Vedeta spune că este „pe drumul spre recuperare”.

Cântăreața a amânat turneul din America de Nord, dar începând din octombrie îi va încânta cu melodiile sale pe fanii din Europa.

Pe 10 iulie Madonna a făcut luni dimineață prima declarație oficială în urma spitalizării sale de luna trecută, după ce a fost internată cu o „infecție bacteriană gravă”. Într-o postare pe Instagram, Madonna le-a mulțumit fanilor ei pentru toată energia pozitivă, rugăciunile și cuvintele frumoase, asigurându-și în același timp urmăritorii că este în curs de vindecare.

„Sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”

„Am simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a scris cântăreața în vârstă de 64 de ani, care a petrecut mai multe zile la terapie intensivă la sfârșitul lunii iunie, ceea ce a obligat-o să își amâne turneul mondial Celebration.

Madonna, primele declarații după externare

Deși Madonna nu a intrat în detalii despre ce o doare, a precizat că primul lucru la care s-a gândit când s-a trezit în spital a fost la cei șase copii ai săi. „Al doilea gând a fost că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni care a cumpărat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut să-i dezamăgesc pe cei care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Nu-mi place să dezamăgesc pe nimeni”, a mai spus vedeta.

„Suntem alături de tine până la capăt, Madonna”

Deocamdată, însă, a spus ea, se concentrează pe sănătate. „Și vă asigur că mă voi întoarce alături de voi cât de repede pot! Planul actual este de a reprograma etapa nord-americană a turneului și de a începe în octombrie în Europa.”, a spus una dintre cele mai importante femei din lumea muzicii.

Alături de mesaj, Madonna a postat o fotografie în care a apărut într-un tricou negru și vizibil trasă la față. Una dintre prietenele ei de lungă durată, Donatella Versace, a comentat postarea: „Suntem alături de tine până la capăt, Madonna. Ne gândim la tine și îți trimitem dragoste, putere și îmbrățișări pentru o recuperare rapidă. Lumea abia așteaptă să te vadă din nou pe scenă! Te iubesc foarte mult”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre