Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna, de nerecunoscut. Iată ce s-a întâmplat

Madonna, de nerecunoscut. Iată ce s-a întâmplat
Madonna e de nerecunoscut într-o serie de noi selfie-uri distribuite în spațiul virtual în care apare cu un look radical schimbat, îndemnându-i pe adepții săi să voteze: „Ieșiți la vot și fiți responsabili, oamenilor!”

În această perioadă Madonna lucrează din greu la un scenariu care-și spune povestea vieții, dar totuși s-a asigurat să-și facă timp pentru datoria ei civică. Vedeta în vârstă de 62 de ani a publicat duminică un trio de noi selfie-uri care atrag atenția, anunțând că tocmai și-a exprimat votul pentru alegerile prezidențiale din 2020 din SUA.

În imagini, „Majestatea Sa” etalează o nouă coafură roz. „Cele 3 fețe ale unei fete care tocmai a votat!!” Madonna a adăugat trei emojiuri cu drapelul american. „Ieșiți la vot și fiți responsabili, oamenilor!” – a mai scris aceasta. Ea a adăugat hashtagul #bidenharris2020, reamintindu-le tuturor pentru cine votează – întrucât „Fata materialistă” este de multă vreme vocală cu privire la dezaprobarea sa extremă față de actualul președinte, Donald Trump.

Look primăvăratic la 62 de ani

În imagini, Madonna are o ținută primăvăratică: ea purtând un top cu guler alb, cravată și pulover albastru festonat, care îi scot frumos în evidență atât ochii cât și parul roz.

Madge mai poartă ochelari alungiți, „ochi de pisică” în două dintre fotografii și fie folosește un anume filtru, fie s-a jucat cu camera pentru a obține un unghi în care pomeții îi arată absolut imens. Așa cum ne-am obișnuit și din alte selfie-uri, Madonna poartă multe bijuterii, are ochii puternic conturați cu negru și buzele date cu ruj roșu.

În Insta Stories, Madonna i-a oferit celor 15,5 milioane de adepți imagini suplimentare cu noul ei look, în timp ce era așezată pe faimoasa ei canapea albă, lucrând, ca de obicei  în ultimele săptămâni, la scenariul său biografic alături de câștigătorul Oscarului, Diablo Cody.

În acele fotografii, a fost văzută în pantaloni scurți de piele și ciorapi, iar într-o imagine a ridicat o mască de față cu asemănarea brodată a Fridei Kahlo – o artistă pe care Madonna a remarcat-o frecvent ca fiind o influență majoră pentru ea.

O altă imagine a arătat o piesă de artă înrămată cu renumitul citat al lui James Baldwin, „Nimic nu poate fi schimbat până când nu este înfruntat”.

Bursa zvonurilor: cine o va juca pe Madonna în tinerețe în filmul autobiografic

De când producătorul de succes Ray Of Light a confirmat că lucrează la un film care spune povestea vieții Madonnei, s-au pornit o serie de îzvonuri despre actrița care va avea norocul să o înfățișeze pe legenda vie din primii ei ani de carieră (foto).

Printre altele, actrița din Ozark, Julia Garner, a fost selectată în anumite cercuri ca fiind probabil candidată, mai ales după ce atât Madonna, cât și managerul de lungă durată, Guy Oseary, au început să urmărească starletea în devenire pe Instagram.

Dar și alte actrițe se luptă și pentru rol, în special Anne Winters ( 13 motive), care pare că și-a făcut o misiune de viață în a demonstra cât de mult seamănă cu o tânără Madonna, în postări care au devenit virale după ce au fost lansate pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Cum își petrece timpul o graviduță. Să se facă Gina Pistol roșcată? Sau mai bine roz?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre