Simona Ionescu / Redactor Șef

Madonna e bună de plată după ce și-a dezamăgit fanii la ultimul concert. E prima ei apariție după ce a fost la un pas de moarte

Madonna e bună de plată după ce și-a dezamăgit fanii la ultimul concert. E prima ei apariție după ce a fost la un pas de moarte
Madonna, în vârstă de 65 de ani, trebuia să își încheie spectacolul la ora 22.30, dar acesta a depășit ora 23.00, când s-a terminat brusc, lipsind patru piese din setlistul său. Madonna riscă o amendă de 300.000 de lire sterline.

Se crede că spectacolul Madonnei a fost scurtat pentru că a depășit ora de stingere a concertului, care prevede că evenimentele din arenă se încheie cel târziu la ora 23.00 de luni până sâmbătă și cel târziu la 22.30 duminică. De aceea, e pasibilă de amendă.

Artista a fost internată în spital în urmă cu câteva luni, viața ei fiind pusă în pericol de o infecție generală în corp.

Madonna a urcat pe scenă în lenjerie intimă din satin

Chiar dacă au fost dezamăgiți de întârziere, au uitat când au văzut-o pe Madonna urcând pe scenă în lenjerie intimă din satin, alături de dansatoarele sale topless. În ciuda faptului că și-a scurtat spectacolul, Madonna a depășit cu 30 de minute, ceea ce înseamnă că fanii riscau să piardă ultimul metrou spre casă. Întârzierea spectacolului înseamnă că Madonna ar putea fi amendată cu 300.000 de lire sterline, relatează The Sun.

Madonna, pasibilă de o amendă de 300.000 de lire sterline. Sursă foto: Daily mail

Acest lucru se datorează regulilor de stingere de la TfL și operatorilor de arenă AEG care dau amenzi de 10.000 de lire sterline pe minut. Cu toate acestea, consiliul din Greenwich a declarat că nu a fost încălcat stingerea de la miezul nopții și că nu intenționează să investigheze încălcarea.

Spectatorii au fost furioși

Fanii furioși au subliniat că Madonna ar fi avut timp să își termine spectacolul de două ore dacă ar fi apărut mai devreme pe scenă, aceștia așteptând-o încă la ora 21:00. În condițiile în care au plătit până la 1.300 de lire sterline pentru bilete. „@Madonna te rog să începi puțin mai devreme pentru următoarele două spectacole de la @TheO2!

Tăierea sfârșitului spectacolului tău este o lipsă de încredere pentru fanii tăi loiali! Știm cu toții că nu respecți regulile, așa că, dacă treci peste, încalcă regulile și plătește amenda! #MadonnaCelebrationTour”, a fost unul dintre mesajele fanilor. Turneul Celebration Tour o va purta pe Madonna prin Europa până pe 6 decembrie, când se va întoarce la O2 Arena din Londra pentru alte două spectacole. Superstarul pop se îndreaptă apoi spre America de Nord pe 13 decembrie, cu trei spectacole la Barclays Center din Brooklyn, New York.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre