Simona Ionescu / Redactor Șef

Magicianul Robert Tudor s-a întrecut pe sine. Va avea o stradă care-i va purta numele

Magicianul Robert Tudor s-a întrecut pe sine. Va avea o stradă care-i va purta numele
Simpaticul Robert Tudor, magicianul prieten al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a devenit om de afaceri. S-a apucat să ridice case și spune că o stradă îi va purta numele.

Pasionat de raliu, Robert Tudor s-a apucat de construit case la Dragomirești. Magicianul va avea propria stradă, care purta numele de Strada Magicianului.

„Strada Magicianului nr. 1”

Robert Tudor a avut această oportunitate, pentru că pământul i-a fost lăsat moștenire de la părinți. Artistul spune că va vinde și o parte din teren, iar cu banii obținuți va ridica 13 case. Nu intenționează să plece din București, însă își va face o frumoasă căsuță unde va petrece week-end-ul alături de familie și prieteni.

„Mă știu oamenii de magician, dar uite, fac la Dragomirești un cartier de 13 case, iar strada se numește Strada Magicianului. Iar acolo o să am casa numărul 1, îți dai seama că o să fie a mea, Strada Magicianului nr. 1”, a mărturisit acesta pentru Cancan.

„Nu m-a dorit mama”

Robert Tudor s-a apucat de construit case

Robert Tudor nu a avut o copilărie fericită și spune că Dumnezeu l-a lăsat să trăiască, pentru că mama sa nu l-a vrut. Acesta e motivul pentru care, din nefericire, a rămas cu „gura strâmbă”. „Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit. Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici.

A încercat prin diferite metode să scape de mine”, susține magicianul. A sărit cu sacul de ciment în brațe de la etajul, dar a mers și „la o femeie care făcea chestii din astea. Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. (…) Așa se făcea atunci în 84”, a povestit magicianul.

„Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț”

Ca urmare a deciziilor mamei sale de a pierde sarcina, Robert Tudor nu aude deloc cu urechea stângă: „cică sunt niște perișori în ureche și eu nu-i am”. „Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț, să rămână ceva în urma ta. Și eu asta vreau să fac prin râsete, prin magie”, a spus magicianul în podcastul „Acasă la Măruță”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre