Simona Ionescu / Redactor Șef

Mai sunt doar câteva ore. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira, duel în finala Asia Express

Mai sunt doar câteva ore. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira, duel în finala Asia Express
Au plecat la drum 9 perechi și au rămas cei mai buni dintre cei buni. Finala se joacă astăzi între două echipe iubite de public.

Cel de-al patrulea sezon Asia Express unde au participat 9 perechi, se apropie de final. Astăzi aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro.

Mai sunt doar câteva ore. Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira, duel în finala Asia Express

Al patrulea sezon al competiției Asia Express – Drumul Împăraților e pe ultima sută de metri. Din competiție au făcut parte Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul Francesco, Zarug și Lorelai, Connect-r și Shift, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și fiica și Cosmin și Eliza Natanticu. Toți dornici să intre în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Urmează o mare finală. Victoria e aproape, dar va fi foarte greu de obținut, iar perechile rămase, respectiv Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, respectiv Mihai Petre și soția lui, Elwira sunt gata de luptă. La un pas să intre finală au fost și Lidia Buble și Estera, dar fetele au prins doar semifinala.

 

„Cu toții merităm un loc aici”

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră. Sunt convins că a fost cea mai tare experiență pentru toți și este în continuare. Cu toții meritam un loc aici.

Acum lăsând orice fairplay, vrăjeală… Hai să ne pupăm undeva. Au ajuns în semifinale trei echipe. Efectiv s-au diferențiat la virgulă. Fiecare a demonstrat în decursul a două luni, tot”, au declarat Cuza și Emi la testimoniale, după ce au aflat că s-au calificat în marea finală.

Legat de Mihai Petre și Elwira, au existat zvonuri că aceștia ar fi  marii câștigători. Într-o declarație pentru Fanatik, dansatorul a fost extrem de evaziv. „Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun”, a spus fostul sportiv.

Sursă foto: fanatik, antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre