Simona Ionescu / Redactor Șef

Maia Morgenstern, atentă ca de obicei. A ținut să i-o spună public lui Marius Manole

Maia Morgenstern, atentă ca de obicei. A ținut să i-o spună public lui Marius Manole
Maia Morgenstern este una dintre marile artiste ale scenei românești și nu numai. Mereu atentă cu colegii de breaslă, are și favoriți printre ei. Maia adoră să fie pe scenă și are o deosebită plăcere să fie în compania unui anume actor. Ține să și arate public cum îi spală picioarele.

Într-un moment special pentru actorul Marius Manole, actrița Maia Morgenstern a decis să îi arate public cât de mult îl prețuiește. Vedeta scenei i-a transmis un mesaj aparte, de ziua lui, și a făcut publice o serie de fotografii dintr-un spectacol în care apar împreună.

Maia Morgenstern a distribuit fotografii dintr-un spectacol în care apare alături de Marius Manole (Facebook)

Maia Morgenstern și Marius Manole au împărțit scena de foarte multe ori și o fac de fiecare dată cu bucurie și pasiune. Joacă în „Fluturi, fluturi” (cel mai recent spectacol împreună), dar au în palmares o serie de alte spectacole interesante și intens aplaudate de public: „Casa de la țară”, „Livada de vișini”, „O noapte furtunoasă”, „Care dintre noi” și în multe altele. Pe cei doi îi leagă o prietenie frumoasă, în ciuda diferenței mari de vârstă. Actorul, care tocmai a împlinit 46 de ani, este mai degrabă apropiat de vârsta fiului celebrei actrițe.

Maia Morgenstern, mesaj emoționant pentru colegul de breaslă

Celebra actriță nu a ratat momentul aniversar. Ea i-a transmis public lui Marius Manole gândurile ei și a glumit în legătură cu imaginile pe care a decis să le facă publice cu această ocazie. În acestea, actrița, care poartă o perucă cu plete de culoare roșcată, îi spală actorului picioarele, în timpul unei scene din spectacol.

Maia Morgenstern și Marius Manole au jucat în foarte multe spectacole împreună (Facebook)

„ La mulți ani frumoși și sănătoși, domnule Marius Manole! Da, da, știu! Nu, nu există postărică fără pozică! Face bine, face sens! Dă cu rici..Poftim?! Nu știu, așa știu..așa știu io că se zice. Acuma. În fine! Zic să vază lumea, să știe! Se știeeee! La mulți ani! Cu sănătate și bucurie!

Și, într-un acces se sublimă generozitate, într-un moment de autentic altruism, ca dovada supremă a respectului ce vi-l port… iată am pus și (unele) poze/ foto în care nu sunteți amorsă. Adică, unele fotografii în care vă și vedeți; cu fața, zic. Chipul. Figura. Știu că se (cam) obișnuiește să invers: io în prim plan. Și de rest…toate urările de bine. La mulți ani!”, i-a scris Maia Morgenstern lui Marius Manole.

De ziua lui, Marius Manole și-a promovat ultima apariție

Cunoscut pentru implicarea în promovarea spectacolelor în care joacă, actorul marius manole nu a ratat ocazia să o facă chiar de ziua lui. „A mai trecut un an. Am mai făcut câteva spectacole, am jucat altele, am mai alergat câțiva kilometri. Am mai renunțat la câte un viciu, lucru foarte folositor în viața omului. Am mai făcut niște turnee. Am pierdut câțiva oameni, am câștigat alții… Viața merge înainte, fără voia noastră.

Cam așa. În rest, să fim sănătoși. În acest context, sărbătoresc și vă rog să nu uitați de spectacolul nostru online „Bătrâna și hoțul”, în regia lui Radu Ghilas, alături de doamna Rodica Mandache. Va fi pe PiciordePlay pe data de 9 octombrie. Dacă vreți să-mi faceți un cadou… acesta ar fi. Vă las eu linkul să nu vă chinuiți. :))))”, a scris actorul într-o postare pe rețelele sociale.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri