Simona Ionescu / Redactor Șef

Maia Morgenstern le freacă ridichea liberalilor pentru fățărnicia „fără Covid la Congres, că ăsta stă doar în săli de teatru”

Maia Morgenstern le freacă ridichea liberalilor pentru fățărnicia „fără Covid la Congres, că ăsta stă doar în săli de teatru”
Românii, indiferent de simpatiile politice, au avut porniri de revoltă cu privire la restricțiile impuse în timp de pandemie de autoritățile statului, care însă au închis ochii la ce s-a petrecut la Congresul PNL de la Romexpo.

Atât în timpul adunării de aproape 5.000 de oameni din pavilionul de la Romexpo, cât și în următoarele zile, duminică și azi, au curs comentariile pe tema fățărniciei liberalilor și autorităților. Fără Covid la Congres, că toți sunt vaccinați (ca la Untold!), dar interzis la teatru, cinema, terase sub cerul liber, că acolo se așează Covidul peste tot.

După Congresul PNL, și actrița Maia Morgenstern a scris un text ironic și l-a postat azi, luni, 27 septembrie, pe pagina ei de socializare.

Parcă mai alaltăieri era bine să stăm în case, că ce atâta teatru, cinema, figuri! E periculos! Și nici n-avem nevoie, că nu moare nimeni fără!”, a scris actrița Maia Morgenstern, în postarea de pe Facebook.

Păi cum făcem, mă nene??? Cum mai făcem?!? Ah, știu! S-a schimbat tulpina. Scuze, trunchiu’

„Auci! Vai! Păi cum făcem, mă nene??? Cum mai făcem?!?
Ah, știu! S-a schimbat tulpina. Scuze, trunchiu’.. Paradigma. Oximoronu’. Consensu’? Consemnu’? Concetățeni…
Ah, nu…
Stai: asta-i cam așa:
Romani. Concetățeni, Prieteni…bla, bla, bla.
Vin să-l îngrop pe Cezar, nu să-l laud…bla, bla, bla…
Ne spune Brutus. Iar Brutus e un om cinstit. Apud Shakespeare. Gen.
Parcă mai alaltăieri era bine să stăm în case, că ce atâta teatru, cinema, figuri! E periculos! Și nici n-avem nevoie, că nu moare nimeni fără!
Cel mai bine stăm în casă, măsuri foarte bune! Că ne e frică! Metamorfoze. Teme și temeri.

Măsuri aberante! Niște tâmpenii!!! Abuzive!!

Alternativ. Absolutul relativ(izat) suferă modificări. Nu e bine nicicum. Sau oricum. SOLD OUT sau cum?
Iacă-tă-mi-l acum pe marele gânditor/oare… Parcă nu mai e bine. Ce parcă?!? Nu e bine deloc! Măsuri aberante! Niște tâmpenii!!! Abuzive!!
Parcă mai era un citat celebru:
Mai culegi și ce-ai semănat!
Sau cine semănă vânt, culege furtună.
După ce am speriat spectatorii/oamenii cu mesaje în care îi îndemnăm să nu mai calce prin sălile de spectacole, pentru că e periculos, că nu moare nimeni fără TEATRU…acum ne e jale!!!”,

Tare Maia Morgenstern, nu?! Mereu luptătoare, mereu pune punctul pe „i”.

Să ne trăiți Doamnă, să vă găsim mereu în teatru!

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre