Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Claudiei Pătrășcanu sare în ajutorul fiicei sale în scandalul cu Bianca Drăgușanu

Mama Claudiei Pătrășcanu sare în ajutorul fiicei sale în scandalul cu Bianca Drăgușanu
Femeile din viața lui Gabi Bădălău și-au declarat război, iar mama Claudiei Pătrășcanu a ieșit la atac.

Bianca Drăgușanu e pusă la punct de mama Claudiei Pătrășcanu. Femeia nu mai suportă jignirile pe care blonda i le aduce fiicei sale.

Mama Claudiei Pătrășcanu sare în ajutorul fiicei sale în scandalul cu Bianca Drăgușanu

A fost mult prea mult pentru mama Claudiei Pătrășcanu să vadă cum Bianca Drăgușanu îi târăște fata în noroi. Ca atare, aceasta a pus piciorul în prag și încearcă să rezolve situația așa cum știe mai bine. Doina Pătrășcanu a afirmat că Bianca nu are nici cel mai mic drept să se lege de Claudia, în primul rând pentru că nu a cunoscut-o niciodată. În plus, femeia spune că dacă ar fi fost mama blondei, ar fi desfiat-o. Motivul? Este o rușine să ai un asemenea copil.

”Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul. Până când, domnule Capatos? Îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia. Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei.

Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei a doua zi o desfiam”, a declarat mama Claudiei, la Dan Capatos în emisiune.

Bădălău a vrut să se împace cu Claudia, ba chiar a încercat să o pupe

Dar vorbe grele și jigniri primește Claudia și din partea fostului soț, care o amenință că îi va lua copiii. Mama Claudiei a aruncat și bomba, afirmând că acum două săptămâni Bădălău s-a sucit și a încercat să se împace cu fosta soție, a implorat-o să-l ierte și a încercat să o pupe. Bineînțeles că mama copiilor săi nici nu a vrut să audă.

Sursă foto: ok magazine, cancan.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre