Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama Deliei nu s-a putut uita la imaginile cu Oana și Radu Siffredi la TV. Motivul: „Ar fi culmea!”

Mama Deliei nu s-a putut uita la imaginile cu Oana și Radu Siffredi la TV. Motivul: „Ar fi culmea!”
Nu a văzut cu ochi bun relația fiicei sale, Oana Matache cu Radu Siffredi și nu o vede nici acum, deși spune că lucrurile s-au așezat. Mama Deliei nu a vrut să vadă nici „Power Couple” în care fiica sa a plecat cu iubitul.

După multe discuții, se pare că s-au aliniat astrele în viața Oanei Matache. Mama Deliei spune cum se înțelege fiica sa și iubitul cu tatăl copiilor dar și de ce nu s-a uitat la „Power Couple”.

Potrivit Ginei Matache, cei trei au ajuns la gânduri bune, iar Oana și Răzvan Mihneț își cresc copiii cu multă responsabilitate. Micuții locuiesc cu mama și Radu Siffredi, iar părinții se ajută mult pentru ca cei mici să nu ducă lipsă de nimic. Gina Matache încearcă să nu se implice în viața fiicei sale, dar „ca orice părinte, vreau binele copilului”.

„Acum depinde și de el, ce vrea…”

Ea a relatat că Oana și Răzvan se ajută foarte mult unul pe celălalt și se respectă și spune că „toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni”. Dar încă nu are încredere deplină în Radu, menționând că „acum depinde și de el, ce vrea…”.

Oana Matache și Radu au pierdut la mustață la Power Couple

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Răzvan, Gina a declarat că „ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața” și că deocamdată lucrurile sunt bune, pentru că toată lumea se înțelege.

De ce nu a urmărit Power Couple, unde a concurat Oana Matache alături de Radu Siffredi

Și dacă toată lumea se aștepta ca mama Deliei să urmărească cu sufletul la gură show-ul în care a fost fiica sa, acest lucru nu s-a întâmplat. Și asta pentru că Gina consideră că în viață sunt lucruri mult mai importante decât un concurs. „Bun cuplu. N-am ce să zic despre câștigători… N-am prea mai urmărit show-ul, m-am uitat doar la început. Oana și Radu n-au de ce să fie afectați, e doar un joc. Ar fi culmea să iei toate lucrurile în serios. Mai avem multe de trecut, nu ne încurcăm de un concurs”, a mărturisit Gina Matache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre