Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama liderului AUR, George Simion, afectată de scumpirile la energie electrică. Ce soluție a găsit politicianul

Mama liderului AUR, George Simion, afectată de scumpirile la energie electrică. Ce soluție a găsit politicianul
De când a intrat în politică, George Simion și-a ținut totdeauna familia departe de ochii curioșilor.

Chiar dacă liderul AUR reușește mereu să surprindă românii, mama și tatăl politicianului sunt feriți de camere.

Mama liderului AUR, George Simion, afectată de scumpirile la energie electrică. Ce soluție a găsit politicianul

Părinții lui George Simion locuiesc în Focșani și sunt mulțumiți de viața pe care o au. Ar fi și mai fericiți, dacă facturile de energie electrică nu le-ar fi dat viața peste cap. Liderul AUR are o relație foarte apropiată de părinții săi și nu odată a vorbit despre sacrificiile pe care aceștia le-au făcut pentru a-i oferi acestuia tot ce a avut nevoie.

Anul trecut, politicianul a și postat o fotografie cu cea care i-a dat viață, care lucrează ca și economist și a pus și un comentariu care arată cât de mult o iubește. “Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit şi un om întreg.”, a scris atunci George Simion în dreptul imaginii.

Tatăl liderului AUR a fost judecat după ce a lovit cinci polițiști

Se pare că George Simion are cu cine să semene. Caracterul impulsiv și vulcanic se pare că l-a preluat de la tatăl său, care a fost condamnat definitiv în 2019 de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei. A fost acuzat pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști.

Mama plătește 1700 de lei pe lună

Chiar dacă au băiat politician, părinții lui Simion se plâng că au primit facturi uriașe la energie. În ceea ce-l privește pe George, acesta a scăpat de acest stres, pentru că totul este plătit de Parlament. Iar suma se ridică la valoarea de 1000 de euro lunar.

â“Parlamentul plătește 1.000 de euro pentru chirie și toate cheltuielile aferente. Îmi trimite proprietarul clădirii suma totală de plată în fiecare lună, mama plătește 1.700 de lei.”, a declarat George Simion la Realitatea Plus. Pentru a-și ajuta părinții dar și pe toți românii, George Simion a organizat un protest pe data de 2 octombrie.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre