Simona Ionescu / Redactor Șef

Mama lui Culiță Sterp și-a renovat bucătăria, dar a uitat un lucru esențial. Femeia a stârnit hohote de râs

Mama lui Culiță Sterp și-a renovat bucătăria, dar a uitat un lucru esențial. Femeia a stârnit hohote de râs
Culiță Sterp e cel mai fericit bărbat. Are o familie așa cum și-a dorit dintotdeauna, un copil minunat și o mamă de milioane.

Recent, Culiță Sterp a postat un film pe rețelele de socializare, în care personajul principal este mama sa. Ce s-a întâmplat cu simpatica femeie.

Mama lui Culiță Sterp și-a renovat bucătăria, dar a uitat un lucru esențial. Femeia a stârnit hohote de râs

Chiar dacă a avut grijă de copiii ei singură și i-a crescut cu greu, mama Geta rămâne o femeie pozitivă, care reușește mereu să stârnească zâmbetul pe buze. Aceasta e acum extrem de fericită că a reușit să-și renoveze bucătăria, dar nu și-a pus ce era mai important: un frigider.

Când Culiță a întrebat-o de ce a făcut acest lucru, mama Geta a dat un răspuns cât se poate de simpatic: frigiderul ei este beciul. „Am frigider. Beciul e numai frigider. Și peste o lună mă mut în altă bucătărie”, a spus femeia, extrem de sinceră. Discuția dintre cei doi s-a terminat cum nu se poate mai bine. Culiță i-a promis mamei că-i va cumpăra un astfel de aparat necesar, iar mama a cedat și a afirmat că îi va face loc în bucătărie.

@culita_sterp_official

N-am cap cu ea nicicum 🤦‍♂️ @mama.geta

♬ sunet original – Culiţa Sterp

„Dacă v-aș spune viața mea, ar fi mai ceva ca la Din dragoste

Cu ceva timp în urmă, mama Geta a fost invitată la FanArena, unde a vorbit despre toate nenorocirile prin care a trecut. Și care au făcut-o să rămână o femeie puternică. „Dacă v-aș spune viața mea, ar fi mai ceva ca la Din Dragoste. Omului meu i-a plăcut să umble, iar eu mereu am iertat. Așa îmi este firea. La fel și băieții, ambii după fuste, doar așchia nu sare departe de trunchi.

Eu sunt mai mică decât soțul meu cu 10 ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la altele. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. E la fel de gagicar ca și Culiță. Noi ne iubim”, a povestit mama lui Culiță. Anul trecut însă, când Culiță și-a botezat copilul, mama și tatăl care i-a părăsit s-au reîntâlnit după zece ani.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre