Simona Ionescu / Redactor Șef

Mamifer acvatic mutilat cu numele lui Trump. Un mare star Marvel oferă recompensă pentru prinderea vinovatului

Mamifer acvatic mutilat cu numele lui Trump. Un mare star Marvel oferă recompensă pentru prinderea vinovatului
Un lamantin (mamifer acvatic protejat în SUA) a fost mutilat zilele trecute. Un video cu numele lui Trump scrijelit pe spatele animalului a împânzit internetul. Un mare star, Marvel ofera recompensă pentru prinderea vinovatului.

Un mamifer acvatic din Florida a fost mutilat de către in susținător Trump. Acesta a scrijelit pe spatele mamiferului numele Trump. Persoana este acum căutată de poliție. „Serviciul pentru protecția faunei sălbatice marine din Statele Unite investighează un atac asupra unui lamantin”, au transmis autoritățile americane. Lamantinul a fost filmat în zona în care râul Homosassa din statul Florida se varsă în ocean. Autoritățile încearcă să dea de urma făptașilor.

 

Lamantinii sunt protejați prin lege

Lamantinii sunt protejați de legea americană. Cei găsiți vinovați de uciderea sau hărțuirea lor riscă amenzi de 50.000 de dolari și până la un an de închisoare. Centrul pentru Diversitate biologică oferă o recompensă de 5000$ pentru prinderea vinovaților. „Este sfâșietor să vezi un astfel de animal chinuit într-un asemenea mod criminal. Este clar că persoanele care au vătămat acest animal lipsit de apărare sunt capabile de violențe și mai grave. Ei trebuie prinși cât mai curând cu putință”, a declarat directoarea centrului, Jaclyn Lopez.

Mamifer acvatic mutilat. Un star Marvel oferă 20.000$ recompensă

Dave Bautista / Sursa foto: Facebook

Printre cei care au sărit în apărarea bietului animal se află si Dave Bautista, star Marvle. Actorul este fost luptător profesionist. Este recunoscut pentru rolul lui ”Drax Distrugătorul” din ”Gardienii Galaxiei”. 

Bautista a reacționat la un Tweet cu poza mamiferului mutilat. ”Dacă nu există o recompensă pentru prinderea și arestarea acestui nenorocit ofer eu 20.000$”, a comentat actorul. ”Și promit că vor fi și bonusuri la acest premiu”, a mai adăugat star-ul Marvel. Urmărind imaginile, autorităţile locale au spus că animalul nu pare să fi fost rănit. Numele preşedintelui american în exerciţiu a fost inscripţionat în algele care cresc pe pielea sa.

Ce sunt lamantinii 

Lamantinii sunt animale mari acvatice, foarte docile și de culoare gri. Ei reprezintă o atracție turistică importantă în Florida, deși numărul lor a început să scadă în ultima vreme din cauza reducerii habitatului lor natural.

Unul din fii lui Beckham și-a pus hanoracul la vânzare pe internet. Câte mii de euro costă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre