Unul din fii lui Beckham și-a pus hanoracul la vânzare pe internet. Câte mii de euro costă

Unul din fii lui Beckham și-a pus hanoracul la vânzare pe internet. Câte mii de euro costă
Unul din fii lui Beckham și-a pus hanoracul la vânzare pe internet. Tânărul a solicitat o sumă uriașă pentru articolul vestimentar, chiar dacă acesta a fost folosit.

Băiatul cel mai mic al familiei Beckham a creat numeroase controverse pe internet. Cruz Beckham, în vârstă de 15 ani, vinde un jumper cu glugă Louis Vuitton x Supreme.

Cruz Beckham a scos articolul vestimentar la vânzare pentru o sumă fabuloasă

Hanoracul fabulos are logo-ul Supreme pe mijlocul pieptului, în timp ce infamul logo LV este imprimat pe tot restul materialului. Cruz Beckham a scos articolul vestimentar la vânzare pentru o sumă fabuloasă, cu toate că acesta a fost purtat.

Colaborarea Louis Vuitton și Supreme a fost lansată în anul 2017 cu o întreagă colecție de articole disponibile pentru cumpărare. Întregul lot s-a vândut instantaneu. Utilizatorii rețelelor sociale au fost oarecum uimiți de prețul uriaș, format din șase cifre, atașat piesei exclusive de îmbrăcăminte de stradă.

Unul din fii lui Beckham își vinde hanoracul cu 150.000 de dolari

Mai multe pagini de social media susțin că fiul lui Beckham a oferit hanoracul la licitație cu o ofertă inițială de 45.000 de dolari (33.000 lire sterline). Alte conturi de pe rețelele de socializare afirmă că tânărul a oferit opțiunea de „Cumpărați-l acum” pentru suma de 150.000 de dolari (110.000 lire sterline). 

„1 din 1 Logo Louis Vuitton Box suprem. Folosit, lipsește un șnur atașat”, „Dimensiune: medie, H / o: 45.000 de dolari sau cumpără acum pentru 150.000 de dolari, Expediat de: @cruzbeckham”, au scris paginile de social media.

Fotografie nemaivăzută din casa familiei Beckham

După ce un fan i-a cerut lui celuilalt fiu Backham, Romeo „o imagine nemaivăzută a ta”, fiul lui Victoria și David Beckham a distribuit pe Instagram Stories o fotografie din interiorul locuinței familiei lui. A ales să distribuie o imagine în care el apare în fața unui șemineu incredibil, construit cu un cadru tradițional din beton și lemn.

Internauții au mai aruncat o privire asupra locuinței familiei Beckham, atunci când fratele lui Romeo, Brooklyn, a pozat în fața casei într-o fotografie făcută de mama sa, Victoria. În imagine apăreau două bănci de piele cu baze metalice care încadrau ambele părți, precum și o selecție de candelabre de aur poziționate alături. În fotografie se poate observa o podea din lemn și un covor roșu de tapiserie. Fotografia lui Romeo arăta, de asemenea, ferestre din podea până în tavan cu rame negre și perdele negre până la podea.

 

Recomandarile noastre