Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea durere a lui Răzvan Ciobanu. Care au fost momentele de cumpănă din viața sa

Marea durere a lui Răzvan Ciobanu. Care au fost momentele de cumpănă din viața sa
În 2019, în a doua zi de Paște, Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri, a plecat într-o lume mai bună, în urma unui accident rutier.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins în 2019 într-un accident rutier în localitatea Săcele din Constanța.

Marea durere a lui Răzvan Ciobanu. Care au fost momentele de cumpănă din viața sa

La trei ani de când Răzvan Ciobanu a trecut la cele veșnice, au ieșit la iveală detalii neștiute despre viața designerului. Într-un interviu pentru Antena Stars, designerul a povestit că a trecut prin momente cumplite, când nu avea nici bani, nici un loc de muncă.

„Între 2010 și 2015 sau 2014, a fost perioada în care a trebuit să mă reinventez și să găsesc o soluție. Nu aveam practic niciun job. Nu venea niciun ban de nicăieri. Încercasem să stau în Londra și nu am rezistat mai mult de un an”, a spus acesta.

„Mi se spunea că sunt supracalificat”

Și mai dureros a fost când a încercat să lucreze în Marea Britanie, însă la orice interviu mergea i se spunea că e supracalificat. „Am încercat să-mi găsesc un job ca designer.

Și era complicat pentru că mi se spunea la interviuri că sunt overqualified (supracalificat) și nu înțelegeam ce se întâmplă”, a precizat designerul.

„Prietenii nu mai erau demult”

Ceea ce l-a pus la pământ a fost și faptul că nu a mai avut nici un prieten lângă el. „Prietenii nu mai erau demult. Când oamenii au o situație mai delicată sau pe care ceilalți nu o înțeleg, atunci aleg probabil să rupă orice legătură. (…) Cred că orice fel de prietenie se bazează pe un interes, de orice fel.

Nu trebuie să fie de ordin material, dar trebuie să existe un interes”, a precizat designerul.  Doi ani, Răzvan a lucrat în străinătate și a colaborat cu branduri celebre, de la  Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara. Din nefericire, în ultima perioadă din viață acesta nu mai putea nici măcar să-și mai plătească chiria…

Sursă foto: digi24

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre