Simona Ionescu / Redactor Șef

Margherita de la Clejani pusă sub acuzare de procurori pentru consum de droguri

Margherita de la Clejani pusă sub acuzare de procurori pentru consum de droguri
Fiica Clejanilor a ajuns inculpată în dosarul penal deschis de polițiștii de la rutieră atunci când a fost prinsă la volan într-o stare ciudată.

Parchetul a răspuns ieri unei solicitări a emisiunii XNS de la Antena 1, referitor la situaţia dosarului accidentului rutier în care a fost implicată Margherita de la Clejani, fiica celebrilor lăutari Viorica şi Ioniţă de la Clejani. În răspunsul oficial se arată că procurorul a început urmărirea penală împotriva unei persoane, pentru consum de droguri, iar acest lucru i s-a adus la cunoștință acesteia.

Dosarul a fost pus în mişcare pentru că zilele trecute au ieşit de la IML rezultatele analizelor de sânge ale Margheritei. Care nu au făcut decât să confirme rezultatul obţinut cu drug-testul făcut chiar în seara accidentului. Aparatul relevase că Margherita, în acel moment, se afla sub influenţa substanţelor interzise. Pe surse, echipa lui Capatos de la XNS au aflat că rezultatele de la IML arată că în sângele Margheritei, se afla un veritabil cocktail de substanţe interzise. Nu mai puţin de 7 astfel de substanţe.

Margherita a consumat droguri când a comis accidentul!

Reamintim că, pe data de 27 mai, anul acesta, în jurul orelor 6 dimineaţa, în Bucureşti, pe bulevardul Gheorghe Şincai, a avut loc un accident rutier banal. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o altă maşină, parcată regulamentar. Aparent, un accident care în mod normal se rezolvă amiabil între cei doi împricinaţi.

La volanul maşinii care a provocat accidentul se afla Margherita de la Clejani, fiica celebrilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani.

Polițiștii de la Rutieră au testat-o iniţial cu alcooltestul pe autoarea incidentului. Rezultatul a fost negativ. Margherita nu consumase alcool, deşi părea că vine de la o petrecere. Comportamentul ei agitat însă, care nu părea să fie cauzat de emoţiile accidentului, i-au determinat pe pliţiştii de la Rutieră să apeleze şi la aparatul drug-test.

De data aceasta, rezultatul a ieşit pozitiv. Adică, Margherita se urcase la volan sub influenţa substanţelor interzise. Vedeta a continuat însă să nege și să-și mintă părinții că ea nu a consumat droguri ci a luat doar niște pastile-medicament.

Soluții pentru a menține ficatul sănătos

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre