Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Cârneci vorbește despre chestii delicate legate de nora sa, dar și despre ce se întâmplă la ei în casă când ea pleacă la cântări

Maria Cârneci vorbește despre chestii delicate legate de nora sa, dar și despre ce se întâmplă la ei în casă când ea pleacă la cântări
Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci e soacra pe care și-ar dori-o orice femeie, după cum povestește. Iată ce face cu soția fiului său.

Familia e cel mai important lucru pentru Maria Cârneci și ar face orice pentru cei dragi. Cum se înțelege cu nora.

Invitată în emisiunea prezentată de Bianca Drăgușanu, Detectorul de minciuni, Maria Cârneci a vorbit despre relația pe care o are cu nora sa. Celebra cântăreață susține că a plăcut-o pe Ana Maria de când i-a prezentat-o fiul, iar în momentul în care i-a devenit noră a considerat-o copilul său. În plus, vedeta spune că a fost o mamă permisivă, care niciodată nu i-a interzis ceva fiului său.

„În momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri”

„Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri.

Eu să știi că nu i-am interzis copilului meu absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul nostru, al bunicilor, nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională” , a declarat Maria Cârneci.

Fiul Mariei Cârneci și nora

Maria Cârneci și Ana Maria, două bucătărese excelente

Când au timp, soacra și nora se întâlnesc în bucătărie, unde pregătesc cele mai incredibile mâncăruri, ambele fiind gospodine desăvârșite. Maria Cârneci recunoaște că nora sa gătește extraordinar și parcă nimeni nu face prăjituri ca ale ei. „Gătește Ana Maria și prăjiturește foarte bine, eu zic că ne completăm.

Când am eu timp, fac eu, când eu sunt la cântare, gătește Ana Maria. Face mâncăruri destul de complicate, unele chestii chiar mai bine, la prăjituri mă întrece. Face niște ciorbe adevărate, sarmale, orice vrei”, a mai spus cântăreața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre