Simona Ionescu / Redactor Șef

Maria Grapini, lăsată de avion în câmp. Europarlamentarul zbura la Bruxelles

Maria Grapini, lăsată de avion în câmp. Europarlamentarul zbura la Bruxelles
Experiență mai puțin plăcută pentru Maria Grapini, în timp ce zbura către Bruxelles! Avionul a aterizat „undeva în câmp”, iar după o serie de întâmplări, a ajuns după aproape cinci ore la destinație, în loc de două ceasuri și jumătate.

Maria Grapini a povestit toată pățania pe Facebook. A fost o experiență unică și puțin înspăimântătoare, dacă ne gândim la modul în care a descris întâmplarea europarlamentarul.

„Am aterizat undeva în câmp”

„Se poate și mai rău! Azi am avut o experiență unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scara de coborâre și într-un final au lăsat-o cu o anumită distanță de îți era frică să nu cazi când calci pe ea!”, a scris europarlamentarul, luni, pe Facebook.

Maria Grapini a mai spus că are şi un grup de români invitaţi în PE (40), iar aceștia au înţeles că serviciile nu depind de ţară, ci de calitatea resursei umane şi de organizare.

Ușa de intrare în aeroport nu se deschidea

„Apoi ne-am urcat în autobuze şi am mers vreo 15-20 minute şi am ajuns la uşa de intrare în aeroport! Aici – ghinion cum ar fi spus preşedintele Iohanis! Nu se deschide uşa! Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria «Supervisor»! Nu a reuşit nici el! Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă uşa! După alte cca 20 de minute a venit al cincilea care a reuşit! Şi uite aşa zborul de două ore jumate Bucureşti – Bruxelles aproape s-a dublat ca timp!!”, a mai spus Maria Grapini.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre