Simona Ionescu / Redactor Șef

Marian Drăgulescu a spus ce i-au dat japonezii să mănânce

Marian Drăgulescu a spus ce i-au dat japonezii să mănânce
Marele sportiv Marian Drăgulescu s-a numărat printre sportivii care au participat la Jocurile Olimpice 2021 de la Tokyo. Cu ce l-au hrănit japonezii.

Aflat la Tokyo, la Jocurile Olimpice, sportivul Marian Drăgulescu le-a spus fanilor săi care a fost meniul.

Marian Drăgulescu a spus ce i-au dat japonezii să mănânce

N-a putut să rateze ocazia și a filmat locul unde sportivii au luat masa. Japonezii au avut mare grijă la protecția sportivilor, așa că în sala de mese existau chiuvete dar și sticle cu dezinfectant. În plus, acestora li s-au dat mănuși înainte să se așeze la masă. Cât privește micul dejun, Marian a optat pentru o masă cu proteine. „Mie îmi plac cârnații, așa că am luat câteva mostre. Să gust câte un pic din fiecare.

Farfuria asta e de probă, ca să știu mâine ce să pun în farfurie. (…) Mâncare bună la micul dejun. Somon, cărniță roșie…”, le-a arătat Marian fanilor săi într-un videoclip. N-au lipsit nici diferitele tipuri de pâine, brioșe, mămăligă, spanac, dar și ciorbe, fructe la discreție, sucuri și cafea, iaurturi și tot felul de salate.

Decizie grea pentru sportiv

La scurt timp după ce a ratat exercițiile în Japonia, Marian Drăgulescu și-a anunțat retragerea. “Am greșit prima săritură, Mi-a lipsit puțin să fac o săritură frumoasă. Dacă aș fi reușit, cu siguranță m-ar fi dus în finală. Mă bucur că am mai avut o șansă de a participa la cea de-a cincea mea ediție.

Nu e vorba că am avut emoții, pur și simplu că n-a fost să fie. Competiția e competiție. M-am pregătit foarte mult, dar asta a fost. După Jocurile Olimpice, mai am două competiții, un campionat național și unul mondial, peste două luni și jumătate. Apoi intenționez să mă retrag.

Cred că 33 de ani de activitate au fost suficienți. Ce am avut de demonstrat, am făcut. E un sport destul de solicitant, gimnastica, nivelul a crescut la gimnastică masculină și până acum am reușit să fac față”, a declarat Marian în exclusivitate pentru Antena 3. În total, Marian are în palmares 31 de medalii de la cele mai mari campionate și 400 de trofee castigate în decursul vieții. El își dorește să rămână antrenor.

Sursă foto: ziarul national

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre