Simona Ionescu / Redactor Șef

Marilyn Manson o comite din nou. Iată ce face după ce a fost acuzat de femeile pe care le-a abuzat

Marilyn Manson o comite din nou. Iată ce face după ce a fost acuzat de femeile pe care le-a abuzat
Un an de zile nimeni nu i-a mai auzit glasul. Nimeni nu l-a mai văzut. Fanii au supferit pentru că artistuil lor preferat s-a retras de pe toiec rețea de comunicare. Marilyn Manson a luat o pauză după ce a fost acuzat de mai multe femei că le-ar fi abuzat sexual.

Manson a rupt tăcerea într-o postare pe Instagram luni, 15 mai. După un an de absență de pe rețelele de socializare pe fondul unor acuzații grave de agresiune sexuală și abuz, Marilyn Manson a revenit pe Instagram ca să anunțe că nu s-a lăsat de muzică. „Am ceva ce trebuie să auziți”, a scris cântărețul în legenda a două fotografii alb-negru în care cântă într-un microfon. De asemenea, el a etichetat-o pe soția sa, Lindsay Usich, ca fotograf.

Marilyn Manson nu a oferit informații suplimentare cu privire la ce anume va lansa și când. Însă, muzică nouă marchează prima sa lansare de când mai multe femei l-au acuzat pe star de agresiune sexuală, printre care actrița Evan Rachel Wood, Esmé Bianco, Ashley Waters, Illma Gore și altele.

Mai multe femei l-au acuzat pe artist de agresiune sexuală

În februarie 2021, Evan Rachel Wood l-a numit pe Marilyn Manson ca fiind agresorul ei. „Sunt aici pentru a expune acest om periculos și pentru a denunța numeroasele industrii care i-au permis, înainte ca el să ruineze alte vieți. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai tăcea”, a împărtășit ea prin intermediul Instagram pe 1 februarie.

Wood și Manson au avut o relație când actrița avea 18 ani, iar Manson 36 de ani. Cei doi au și fost logodiți, pentru scurt timp în 2010. Deși Manson a negat acuzațiile, o serie de alte femei au ieșit ulterior în public cu propriile lor afirmații împotriva lui. Vedeți aici cronologia completă a acuzațiilor de abuz ale acestuia.

Marilyn Manson a încercat să scape de acuzații, dar nu a avut succes

Amintim că la începutul acestei săptămâni, un judecător din Los Angeles a respins cea mai mare parte a procesului de defăimare intentat de Manson împotriva principalei sale acuzatoare, Evan Rachel Wood, hotărând că multe dintre afirmațiile sale au fost interzise în temeiul unei legi din California care protejează libertatea de exprimare.

În procesul său, Marilyn Manson susținea că acuzațiile actriței Evan Rachel Wood din 2021 împotriva lui au fost false și că ea a „recrutat, coordonat și presat în secret” alte femei să facă acuzații similare împotriva lui, arată Billboard.com.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre