Simona Ionescu / Redactor Șef

Marina Almășan spune adevărul dureros despre infidelitatea lui Victor Socaciu. „Acum nu mai aparține niciunei femei”

Marina Almășan spune adevărul dureros despre infidelitatea lui Victor Socaciu. „Acum nu mai aparține niciunei femei”
Au trecut doar două săptămâni de când marele artist Victor Socaciu a plecat dintre noi. Marina Almășan nu a rezistat și a dat cărțile pe față.

L-a iubit enorm și nu l-a uitat niciodată. Marina Almășan spune tot ce nu a știut nimeni despre relația cu Victor Socaciu.

După 16 ani de căsnicie cu Victor Socaciu și 10 ani în care nu a vorbit cu artistul, Marina Almășan a făcut declarații cu adevărat uluitoare despre povestea lor de dragoste. De ce nu și-au mai vorbit de atunci? Prezentatoarea spune că a vrut să-l pedepsească pentru că ar fi înșelat-o. Acum însă artistul nu mai aparține nici unei femei. Chiar și așa, niciodată nu l-a ținut departe de fiul său.

„Acum Victor nu mai aparține niciunei femei”

„Cred că pe undeva a fost și “pedeapsa” pe care am simțit nevoia să i-o dau. Am luptat doar pentru dreptul legal al copilului nostru, dar și atunci fără să apar în peisaj. Am încurajat însă legătura tată-fiu și am fost tristă de neîntâmplarea ei așa cum ar fi trebuit… Acum Victor nu mai aparține niciunei femei.

Le aparține tuturor deopotrivă. Tuturor românilor care i-au iubit muzica și sper să-i păstreze în memorie și în suflet cântecele. Acum am dreptul să vorbesc liber despre lucrurile frumoase și nespuse timp de 10 ani. Și nădăjduiesc că toate aceste confesiuni (pe care lumea mă îndeamnă tot mai des să le adun într-o carte) să readucă adevărul în povestea noastră și să-l prezinte pe artist în lumina meritată”, a mărturisit Marina Almășan pentru Impact.

„Tata și Victor împărtășeau aceeași gândire “de stânga” și aceeași dragoste pentru șah”

Pentru „Femei de 10”, Marina a dezvăluit și ce relație specială a fost între Victor Socaciu și părinții ei. Prezentatoarea a mărturisit că artistul a iubit-o mult pe mama sa, iar cu tatăl a împărtășit dragostea pentru șah.

”Nu știu câte soacre au trecut prin mâinile lui Victor, știu doar că pe mama mea a iubit-o foarte mult. (…) Mai cu seamă că tata și Victor împărtășeau aceeași gândire “de stânga” și aceeași dragoste pentru șah (nu ratau nicio ocazie pentru a se “război” pe tabla de șah!), iar mama, fire extrem de muzicală, avea să devină unul din primii “beneficiari” ai cântecelor ginerelui său.

Dincolo însă de orice, amândoi, și mama și tata au sfârșit prin a fi extrem de mulțumiți văzându-mă pe mine radiind de fericire. Îl iubeam pe Victor până la cer și înapoi (se citea lesne pe chipul meu) , dar și el pe mine la fel, viața noastră de familie se construia încet și temeinic, așa că ai mei au trebuit, în scurtă vreme, să-și înghită prejudecățile odată pentru totdeauna”, a mai spus vedeta. Pentru tot ce a trăit odată alături de Socaciu, Marina Almășan spune că vrea să scrie o carte.

Sursă foto: bzi

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre