Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh, aniversare cu lăutari. Cum a arătat tortul „ginerelui” Andreei Esca

Mario Fresh, aniversare cu lăutari. Cum a arătat tortul „ginerelui” Andreei Esca
9 august a fost zi specială pentru Mario Fresh, care și-a serbat cele 25 de primăverii. S-a lăsat cu lăutari, iar tortul a fost deosebit.

Mario Fresh și-a serbat ziua de naștere la Brașov, într-un local unde lăutarii i-au cântat la ureche cele mai frumoase melodii. Lângă el a fost Alexia Eram, iar tortul a fost pe placul invitaților. Andreea Esca a lipsit de la petrecerea tinerilor.

Alexia, declarație de dragoste pentru cel mai bun iubit

„La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc cel mai mult”, a fost mesajul pe care Alexia Eram i l-a transmis iubitului ei pe pagina de socializare. Ulterior, fiica Andreei Esca i-a cântat alături de lăutari la petrecere, iar Mario a fost extrem de bucuros.

S-au mâncat preparate delicioase din bucătăria românească, s-a băut vin, iar invitații au așteptat să guste din deliciosul tort sub formă de buturugă. Alexia și Mario au ales ținute casual pentru eveniment. Sărbătoritul a optat pentru o cămașă de blugi, iar fiica Andreei Esca a purtat un sacou și un tricou de culoare albă. Îndrăgostiții s-au ținut în brațe și toți au observat că pe zi ce trece sunt mai îndrăgostiți.

Alexia Eram, o iubită geloasă

Pentru că partenerul de viață are toate calitățile unui bărbat după care întorc privirea toate femeile, Alexia recunoaște că este o iubită geloasă. Fiica Andreei Esca crede că o doză mică de gelozie arată cât de mult iubești, dar să nu fie depășită limita.

Tânăra a recunoscut că își dorește să se căsătorească cu Mario Fresh și să aibă copii, dar deocamdată consideră că e puțin cam devreme pentru a face acest pas mare. Însă se gândește că ar vrea să fie dusă în fața altarului undeva, prin jurul vârstei de 30 de ani.

„Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta”, a mărturisit Alexia cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre