Simona Ionescu / Redactor Șef

Mario Fresh, în brațele unei brunete, în club. I-a pus coarne fiicei Andreei Esca

Mario Fresh, în brațele unei brunete, în club. I-a pus coarne fiicei Andreei Esca
Dacă până nu demult pozau în cuplul perfect, Mario Fresh și Alexia Eram au probleme mari. Mai mult, tânărul se pare că o înșeală.

Mario Fresh nu mai e băiatul cuminte de altădată. Să fie oare începutul sfârșitului între el și Alexia Eram?

Mario Fresh, în brațele unei brunete, în club. I-a pus coarne fiicei Andreei Esca

Este cu adevărat incredibil cum a fost filmat Mario Fresh recent. Potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, artistul a apărut într-un club în brațele unei domnițe brunete și extrem de sexy, cu care s-a distrat de minune. Oare să fie aceasta înlocuitoarea fiicei Andreei Esca? Sau Mario pur și simplu se distrează, ca apoi să se reîntoarcă unde e cald și bine? De altfel, nu ar fi pentru prima dată când Mario și Alexia au probleme în cuplu, însă mereu le-au rezolvat.

Nu mai postează poze împreună

În ultima perioadă se tot vorbește despre faptul că cei doi nu ar mai fi împreună. Mai mult, sunt câteva luni de când Mario și Alexia nu mai apar nici măcar în fotografii. Această filmare de pe Tik Tok în care Mario și frumusețea brunetă nu se ascund de camere spune multe și, sigur, Alexia va lua o hotărâre decisivă.

 

Și, totuși, Mario spune că vrea să o ceară în căsătorie pe Alexia

Curios, invitat într-un podcast, Mario Fresh nu avea gânduri de despărțire. Din contră, acesta a mărturisit că are de gând să o ceară în căsătorie pe fiica celebrei prezentatoare. Să treacă oare Alexia cu vederea acest episod?

”Da, eu așa am de gând.  Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri.

Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a afirmat Mario Fresh.

Sursă foto: wowbiz, fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre