Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman. Vorbele lui îi vor rupe sufletul brunetei. E prea mult după zece ani de relație

Marius Elisei îi dă replica Oanei Roman. Vorbele lui îi vor rupe sufletul brunetei. E prea mult după zece ani de relație
Cu puțin timp în urmă, Oana Roman a postat pe rețeaua de socializare că relația ei cu Marius Elisei a luat sfârșit și nu mai e cale de împăcare.

N-a trecut mult și a venit și prima declarație a lui Marius Elisei, ale cărui vorbe au fost extrem de dure.

Marius Elisei și Oana Roman au divorțat la notar în februarie 2021, dar după câteva luni au realizat că încă mai au multe să-și spună. Și-au mai dat o șansă și s-au împăcat. Fiecare, în felul său, a sperat că de data asta va fi altfel, dar au sfârșit prin a-și spune adio definitiv.

Oana Roman a vorbit cu puțin timp în urmă despre faptul că drumurile lor s-au separat și imediat Marius i-a dat replica. Bărbatul a mărturisit că a plecat din casă, dar și nu vrut să vorbească despre cum vor proceda cu micuța Isa. Însă Marius i-a dat o lovitură grea Oanei, punctând faptul că nu mai vrea să aibă nici o legătură cu ea.

„Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

”Eu mi-am dorit, dar dacă nu ai cu cine…”

Marius a amintit de faptul că nu se mai înțelegeau de mult timp și au decis că cel mai bine ar fi să se despartă. El a mărturisit că și-a dorit mult o familie cu vedeta, însă nu a avut cu cine. ”Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai spus Marius Elisei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre