Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Manole, accident teribil, aseară, pe scenă. Actorul a făcut apoi ceva incredibil

Marius Manole, accident teribil, aseară, pe scenă. Actorul a făcut apoi ceva incredibil
Marius Manole este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Spectacolele sale se joacă, de cele mai multe ori, cu casa închisă.

Marius Manole a ajuns aseară, de urgență la spital, după ce a suferit un accident teribil, în timpul unui spectacol, pe scena Teatrului Național din București. Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare. Astfel că el a anunțat imediat fanii de cele întâmplate. A postat și o imagine (ce nu poate fi reprodusă), din spital, în care își prezintă rana din genunchi, după intervenția medicilor. A fost nevoie să i se coasă genunchiul, pentru a ajuta refacerea rănii de mari dimensiuni cu care s-a ales vedeta în urma căzăturii.

Marius Manole, accidentat teribil, a rămas pe scenă

Deși accidentarea a fost una destul de gravă, actorul nu a oprit spectacolul ci l-a dus la bun sfârșit. Abia după ce a primit aplauzele la scenă deschisă, el a părăsit teatrul și a mers la Spitalul Universitar, acolo unde medicii i-au cusut rana.

Marius Manole a jucat, sâmbătă seara, în spectacolul „Repetiție pentru o lume mai bună”, la Teatrul Național București, o dramatizare de Mihai Radu și Ionuț Sociu după romanul omonim de Mihai Radu, în regia lui Radu Afrim.

Marius manole s-a accidentat în timpul spectacolului, însă a continuat să joace, până la capăt (Sursa foto: TNB)

„Dragii mei, în seara asta, în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”, a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât. Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile. Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști!”, a fost mesajul postat de Marius Manole pe Facebook.

Mâine, 5 februarie, Marius Manole va juca la Timișoara  în piesa „All inclusive” și pe 6 februarie la Cluj-Napoca.

Mii se mesaje

Anunțul vedetei a strâns multe comentarii. Nu doar fanii, dar și alte vedete, i-au transmis mesaje de încurajare. Nu puțini au fost cei care i-au recomandat să ia concediu medical, având în vedere accidentarea suferită. Chiar și cei care au bilete achiziționate pentru spectacolele  ce urmează, îi scriu să stea acasă.

Pe de altă parte, colegii de breaslă sunt conștienți că actorul e epuizat. Oana Pellea, de exemplu, i-a lăsat un mesaj aparte: „Marius Manole  iubitule, te rog cu Cerul si Pământul, odihnește-te! ”.  „Sintagma „arta cere sacrificii” e atât de adevărata… din păcate… dar această iubire a ta îți va da puterea! Însănătoșire grabnică și multe succese!”, i-a scris și Iuliana Marciuc. Și chiar regizorul spectacolului, Radu Afrim, a scris un mesaj pentru cei peste 1.500 de fani care au lăsat comentarii la postarea actorului: „Dacă’l iubiti pe Marius Manole convingeti’l să stea la pat macar 3 sapt!!!!”.

Sursa foto: Instagram, TNB

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre