Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Tucă a început războiul. Adrian Sârbu va fi obligat să-și golească conturile

Marius Tucă a început războiul. Adrian Sârbu va fi obligat să-și golească conturile
În februarie, Marius Tucă și Adrian Sârbu au rupt prietenia. Acum, jurnalistul își face dreptate.

Relația dintre Marius Tucă și Adrian Sârbu e pe butuci și puțin probabil ca cei doi să revină la gânduri mai bune.

Marius Tucă a început războiul. Adrian Sârbu va fi obligat să-și golească conturile

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Marius Tucă a făcut pasul cel mare și l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, el a deschis acțiune împotriva societății lui Sârbu, Aleph Media SRL, care operează postul de televiziune Aleph News. Ce vrea Tucă? Nicidecum nu se vorba de investițiile făcute, ci vrea să primească banii care i se cuvin după ce a apărut anul trecut pe micul ecran.

Tucă a luat această hotărâre la scurt timp după ce Sârbu l-a dat afară din firmă pe un partener de nădejde de-a lui Tucă, Victor Adrian Tamaș.

În acest moment, Tucă și Sârbu rămân asociați în compania Smart TV Management, unde părțile sociale se împart la doi.  Acolo unde jurnalistul are 50% din părțile sociale, iar fostul patron al PRO TV deține cealaltă jumătate prin intermediul Aleph Media SRL.

De ce s-au despărțit cei doi

Marius Tucă și Adrian Sârbu au început acest proiect împreună și au declarat plini de speranță că vor revoluționa lumea televiziunii, dar din păcate n-a fost deloc așa. Chiar dacă au stricat prietenia, nici unul dintre ei nu a comentat.

”Noi, astăzi, am aruncat doi termeni în piața media, în vlogosferă și anume: Aleph și social television. Ce putem face? Să-i aruncăm și să îi confirmăm prin ceea ce facem.

Și ceea ce facem este proiectul Aleph care astăzi trăiește prima lui iterație numită Aleph News, un canal de News care va trăi o altă ipostază numită Aleph Business, poimâine Aleph Education, ajungem până la urmă și la canalul de cultură urbană, numit Smart TV”, a mărturisit Adrian Sârbu în 2019, la scurt timp după ce a dat drumul la Aleph News.

Sursă foto: hotnews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre