Simona Ionescu / Redactor Șef

Maurice Munteanu, show de show la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu, show de show la Bravo, ai stil! Celebrities
2022 a început în forță nu doar pentru concurentele care vor să demonstreze cât de talentate sunt, dar și pentru jurați.

Când e vorba de distracție, jurații de la Bravo, ai stil! Celebrities nu se dau în lături.

Maurice Munteanu, show de show la Bravo, ai stil! Celebrities

Jurații de la Bravo, ai stil! Celebrities nu se dezmint când e vorba să se simtă bine în platoul emisiunii. Iar Maurice Munteanu a demonstrat că este un dansator talentat, iar numărul lui a fost cu totul și cu totul special. Oricât de dur ar părea cu concurentele, Maurice se dezlănțuie când aude muzica care-i place.

Și de Revelion, Maurice și-a încântat fanii după ce a postat câteva video-uri de la petrecerea unde s-a distrat alături de cei mai buni prieteni.

Persoană dificilă în relație?

Într-un interviu acordat revistei Viva, Maurice a vorbit fără perdea despre orientarea sa sexuală, mărturisind că și-a dat seama că este atras de băieți de la vârsta de 7-8 ani. Anii au trecut, dar el nu a fost speriat de ceea ce i se întâmplă, pentru că i se pare normal să-și trăiască viața la intensitate maximă. Cum este Maurice într-o relație? Pentru că cere mult de la partenerul de viață, se consideră dificil, dar și gelos.

„Din păcate, în România ne lovim la tot pasul de tipul asta de mentalități super învechite”

„Cred că aveam 7-8 ani și nu știam ce se întâmplă, pentru că mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Și atunci mi-am dat seama. Nu știam cum să interpretez toată afacerea asta.  Din păcate, în România ne lovim la tot pasul de tipul asta de mentalități super învechite. (…)

Trebuie să definim asta cu dificil. Nu cred că sunt foarte dificil, sau, mă rog, unii ar considera asta. Dacă a cere foarte mult pentru că și oferi foarte mult, înseamnă că ești dificil, da, sunt dificil. O relație ar trebui să aibă în primul rând la bază o formă de parteneriat. Fără asta nu se poate face nimic. O relație care se bazează doar pe o pasiune din asta dementă, care se poate stinge foarte ușor, nu se transformă într-o relație”, a povestit juratul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre