Simona Ionescu / Redactor Șef

Mecanic de tren, lovit de blestemul morții. A fost martor la una dintre cele mai stranii situații din istoria CFR

Mecanic de tren, lovit de blestemul morții. A fost martor la una dintre cele mai stranii situații din istoria CFR
Orice deces însemna familii îndoliate, drame care vor dura mult timp, suferință și complicații. Cu atât mai mult când e vorba de morți care survin surprinzător. În mai puțin de o săptămână, două familii și-au pierdut bărbații, prin intermediul aceleiași persoane.

În doar cinci zile, un mecanic de locomotivă din România a ucis un bărbat, iar pe al doilea l-a băgat în comă, medicii acordându-i șanse minime de supraviețuire. Evident, conductorul de tren nu a fost vinovat de aceste accidente, dar polițiștii de la Transporturi au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă.

Mecanicul de locomotivă lovit de blestemul morții, a comis accidentele îngrozitoare la două treceri de nivel de cale ferată diferite din județul Bistrița-Năsăud. El a trăit, astfel, una din cele mai stranii situații din istoria CFR. Șoferul din primul accident este în comă, cel din al doilea a murit, scrie portalul de știri feroviare Club Feroviar.

În urma accidentului de la Feldru, din 17 noiembrie, șoferul a murit pe loc

Deși comisese un accident foarte grav de cale ferată, mecanicul de locomotivă a fost lăsat în continuare să iasă pe traseu. El a fost implicat în accidentul feroviar de la Feldru, care a avut loc vineri, 17 noiembrie. În urma accidentului, șoferul a murit pe loc.

Accidente de tren, comise de același mecanic de locomotivă la scurt timp

Victima este un bărbat de 65 de ani. Se pare că șoferul nu ar fi oprit la o trecere la nivel cu calea ferată din Feldru. Mașina pe care o conducea bărbatul a intrat în fața trenului care circula pe relația Ilva Mică – Beclean pe ruta Someș – Dej a fost târâtă pe șine mai bine de 300 de metri. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut să-l salveze și a declarat decesul victimei. Conform informațiilor oferite de poliție, la momentul accidentului, în tren se aflau doar trei călători, care nu au fost răniți în urma impactului.

Un adolescent de 18 a ani a ajuns în comă, în urma accidentului de la Nimigea de Jos, din data de 13 noiembrie

Mecanicul de locomotivă care conducea trenul este același care, cu câteva zile înainte, mai exact în data de 13 noiembrie, a mai lovit o mașină. Acel accident s-a produs în localitatea Nimigea de Jos, tot în județul Bistrița-Năsăud. Atunci, trenul 1832, în care se aflau 150 de pasageri și personalul feroviar, a lovit la o trecere la nivel cu calea ferată un autoturism marca BMW. Mașina era condusă de un tânăr de 18 ani care nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată. În prezent, adolescentul este internat în spital, în comă, după accident, cu un prognostic nefavorabil din partea medicilor.

Sursa foto: ISU

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre