Simona Ionescu / Redactor Șef

Medana, soția lui Alin Oprea se ia la harță cu fosta nevastă: „Mi-am luat maidanezul acasă, l-am readus la viață”

Medana, soția lui Alin Oprea se ia la harță cu fosta nevastă: „Mi-am luat maidanezul acasă, l-am readus la viață”
Primele declarații ale fostei partenere a liderului Talisman, Larisei Uță, din podcastul lui Bursucu a făcut-o pe soția artistului, Medana, să reacționeze dur. „L-au umilit, l-au scos afară din casa lui, în condiții inumane”, a spus bruneta.

Când Medana l-a cunoscut pe Alin Oprea, artistul „rămăsese asemeni unul maidanez abandonat”, spune ea.

Actuala a văzut dincolo de această situație dramatică, spune ea, și acum a decis să-i țină piept fostei soții, Larisa Uță. Reacțiile Medanei au fost dure. 

Când a cunoscut-o pe Medana, Alin Oprea nu avea nici bani, nici casă

Cuvintele Larisei Uță au lovit-o în suflet pe Medana Oprea, care și-a apărat soțul ca o leoaică. Într-un mesaj postat pe contul de socializare, actuala soție a lui Alin Oprea a explicat românilor că atunci când l-a cunoscut pe liderul formației Talisman, cântărețul nu mai avea absolut nimic din strălucirea de altădată.

Rămas fără casă, fără bani, cu sufletul plin de durere, acesta părea un „maidanez” pe care nimeni nu-l mai vrea. Ea însă, i-a văzut sufletul și a știut că acesta va fi omul pe care i l-a scos în cale Dumnezeu. Atunci l-a luat lângă inima ei, l-a iubit și l-a vindecat.

„Mințit, trădat, înșelat, umilit, desconsiderat”

Alin și Medana au împlinit un an de la nuntă

Medana i-a dat replica Larisei Uță, acuzând că l-a trădat, mințit, înșelat pe propriul partener de viață.

„Alin Oprea, un suflet greu încercat încă de când s-a născut. Oamenii speciali au parte de provocări mai dificile decât restul. S-a născut crezând că tatăl lui este mort, deci în minciună. L-a cunoscut la 33 de ani. Și-a întemeiat o familie crezând că suferința lui s-a încheiat.

Fosta soție, Larisa Uță, și-a spus varianta ei despre despărțire în podcastul lui Bursucu.

O altă mare minciună, pentru ca de fapt, suferința lui adevărată, de abia urma să înceapă. Din nou mințit, trădat, înșelat, umilit, desconsiderat. De data aceasta de cea care ar fi trebuit să îi fie alături și la bine dar și la greu”, a punctat bruneta.

„Ceva sau cineva, a distrus din nou, un mare vis și o legendă incontestabilă”

De asemenea, Medana a adus în discuție faptul că Alin și Tavi Colen au fost „zei” pe scenă, dar „ceva sau cineva” le-a distrus prietenia.

„Și-a făcut o carieră de succes, alături de un partener de scenă talentat. Însă ceva sau cineva, a distrus din nou, un mare vis și o legendă incontestabilă. Pentru că trebuie să recunoaștem că Alin alături de Tavi, erau împreună asemeni unor zei, pe scenă”, susține soția lui Alin Oprea.

„În 2020, de parcă nu era de ajuns, primește lovitura de gratie din partea fostei soții și a copiilor”

Alin și Medana, o dragoste dată de Dumnezeu

Alin Oprea a primit lovitura de grație, spune Medana, tot de la fosta sa soție, care, l-a „scos afară din casa lui, în condiții inumane și nedrepte”.

„A ajuns să se stingă treptat lumina din el, pentru că primise deja prea multe lovituri de la viață. Artistul legendar de odinioară, își pierduse strălucirea. În 2020, de parcă nu era de ajuns, primește lovitura de gratie din partea fostei soții și a copiilor, care a fost momentul fatal din viața lui.

Oamenii pentru care el dădea tot, oferea tot, l-au umilit, l-au scos afară din casa lui, în condiții inumane și nedrepte pentru un om care le-a oferit tot ce a putut el mai bun, muncind zi si noapte, expunându-se de multe ori, atâtor pericole.

Când cineva îți oferă tot, ajungi să ai impresia că ți se cuvine. Nu! Nu este deloc așa!”, a spus soția lui Alin Oprea.

„Cei cărora le-a oferit tot, l-au abandonat fără să se uite în urmă”

Când nimeni nu l-a mai vrut, a apărut femeia dată de Dumnezeu, „adică cu, Medana”, care i-a simțit sufletul și durerea. Pe care nu au interesat-o banii și faima artistului, ci doar inima lui plină de suferință.

„Dar asta nici nu mai are vreo importanță acum. Dumnezeu are simțul umorului. Cei cărora le-a oferit tot, l-au abandonat fără să se uite în urmă. De aici înțelegem atât de clar, că banii nu pot cumpăra dragostea, fidelitatea sau fericirea.

La polul opus, apare o femeie, de data aceasta nu una din mulțime, ci una aleasă cu siguranță de Dumnezeu, adică eu, Medana.

Care îi vede strălucirea, care îi simte sufletul și care îi simte durerea din suflet. Aici îl voi cita pe Alexandru Lapușneanu: dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu. Exact așa a fost în cazul meu”, a scris femeia.

„Am văzut valoarea lui și calitatea lui umană”

Medana, femeia care i-a văzut sufletul artistului Alin Oprea

Întâlnirea cu Alina a fost pentru Medana o binecuvântare pe care i-a pregătit-o Divinitatea și pentru care va mulți pentru tot restul vieții.

„Dacă ei nu l-au mai vrut, pentru mine nu a fost un rebut, a fost o reală binecuvântare pe care Dumnezeu mi-o pregătise demult, însă mi-a oferit acest dar, doar când urma să fim amândoi pregătiți pentru ceva măreț.

Am văzut valoarea lui și calitatea lui umană, chiar dacă rămăsese asemeni unul maidanez abandonat, fără bani, fără casă, fără nimic.

Și ce ? Mi-am luat “maidanezul” acasă, la fel ca pe Angy și pe Drăgăluce, (cățelușele noastre), l-am îngrijit, l-am respectat, l-am iubit, l-am readus la viață dintr-o moarte clinică îndelungată”, a explicat ea.  

„Iart-o, Doamne, că nu știe ce face. Călăuzește-o, Doamne, că și-a pierdut direcția”

Medana crede că Larisa Uță a ieșit să facă declarații la un an după nunta ei cu Alin, tocmai de aceea se roagă Domnului să o ierte. Și să o călăuzească spre fapte bune.

„Iubesc omul pentru ceea ce e, pentru sufletul lui, nu pentru un ambalaj care se decolorează în timp. Am venit goi și plecăm goi. Dar venim cu iubire și plecăm cu iubire. Am înțeles că sunt omul care nu mai are voie și nici dreptul, să îl mai dezamăgească vreodată.

Așa că azi, nimic nu îl mai poate doborî, pentru că nu mai este “Atât de singur”. Mă are pe mine, soția lui, și vă are pe voi cei care îl iubiți și ne iubiți. Așa că legat de podcastul fostei sale soții, care poate a vrut să năruie primul an de la nunta noastră, spun doar atât: “Iart-o Doamne, că nu știe ce face”.

Medana se roagă pentru fosta lui soție

Nu a știut nici atunci, nici când îl trăda și nici acum. Călăuzește-o Doamne, că și-a pierdut direcția. Înțelepțește-o Doamne, că are nevoie și pune iubire în sufletul ei, în locul pelinului.

Viața este frumoasă, plină de imprevizibil și de provocări, dar când credința, iubirea și compasiunea ne ghidează depășim orice obstacol, nimeni să nu se îndoiască de asta”, a fost mesajul soției liderului formației Talisman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri