Simona Ionescu / Redactor Șef

Medicul îndrăgitei actrițe dezvăluie ultimele sale momente. „Nu era pregătită să plece. O războinică incredibilă”

Medicul îndrăgitei actrițe dezvăluie ultimele sale momente. „Nu era pregătită să plece. O războinică incredibilă”
Medicul lui Shannen Doherty a dezvăluit ultimele momente sfâșietoare ale îndrăgitei actrițe. Vedeta din „Beverly Hills, 90210” a murit sâmbătă, la vârsta de 53 de ani, după o lungă luptă cu cancerul.

Într-un interviu acordat People, medicul Dr. Lawrence D. Piro a declarat că ultimele momente ale fostei actrițe Shannen Doherty au fost „triste” dar și „frumoase”.

„Era într-un loc în care se simțea foarte confortabil”

„În ultimele ore, ea era într-un loc în care se simțea foarte confortabil și dormea și făcea tranziția, și era înconjurată de unii dintre prietenii ei foarte apropiați. Camera era înconjurată de un grup select de prieteni care îi ofereau multă grijă și sprijin. A fost sumbru și trist, dar frumos și iubitor. Cel mai greu lucru a fost că ea nu era pregătită să plece pentru că iubea viața”, a declarat Piro pentru outlet.

Shannen Doherty: „Trebuie să mă întorc la chimioterapie și este foarte greu”

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, suportând o mastectomie, chimioterapie și radioterapie. Ea a intrat în remisie în 2017, dar în februarie 2020, ea a anunțat că avea cancer de sân în stadiul 4.

În episodul din 24 iunie al podcastului său „Let’s Be Clear”, Doherty a vorbit despre decizia ei de a se supune unei noi runde de chimioterapie. „Trebuie să mă întorc la chimioterapie și este foarte greu. Ideea de a trece din nou prin asta m-a distrus”, a spus ea la acea vreme. „Ideea de a trece din nou prin asta m-a distrus”.

„Ea a vrut să continue să urmeze tratamentul și să lupte, chiar dacă starea ei fizică a luat o mică întorsătură. Și așa am făcut”

Shannen și medicul său…

Vorbind despre lupta regretatei actrițe Shannen Doherty  împotriva bolii, dr. Piro a spus că „au continuat până când nu am mai putut continua”.

„În ultima conversație pe care am avut-o, ea era pe punctul de a-și da seama că lucrurile au luat o întorsătură destul de semnificativă. Conversația a fost despre dragoste și sprijin și îngrijire și luptă.

Ea a vrut să continue să urmeze tratamentul și să lupte, chiar dacă starea ei fizică a luat o mică întorsătură. Și așa am făcut. (…) Ea a fost o războinică incredibilă în tot ceea ce a făcut”, a declarat acesta. După vestea decesului, prieteni, fani și colegii din „Beverly Hills, 90210” au umplut internetul de mesaje.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre