Simona Ionescu / Redactor Șef

Meghan Markle nu a învățat din greșeli. Ducesa insistă și mai riscă o dată

Meghan Markle nu a învățat din greșeli. Ducesa insistă și mai riscă o dată
La începutul anului a ieșit la iveală marele chix Megxit din 2021, și anume podcastul ducilor de Sussex, pentru gigantul media Spotify. Lansat cu surle și trâmbițe, acesta nu a avut nici pe departe succesul scontat.

Ar fi de așteptat ca Meghan Markle să învețe din propriile greșeli, însă nu e așa. Ducesa insistă și se pregătește de o nouă lansare în eter, de data aceasta într-un podcast personal. „Pentru că atunci când ne ascultăm, ne amintim cât de interconectați suntem cu toții”, spune aceasta.

După eșecul primului podcast Sussex, Archewell Audio, lansat pe 29 decembrie 2020 cu rezultate slabe, ducesa revine la microfoane însă de această dată singură și se pregătește să lanseze un alt proiect în colaborare tot cu Spotify pe care purtătorii de cuvânt îl definesc ca fiind revoluționar.

Noul podcast o are „la butoane” doar pe Meghan Markle

Ducesa de Sussex preia o idee care a naufragiat în urmă cu 14 luni cu scopul de a „construi o comunitate prin experiențe, narațiuni și valori împărtășite”.  De data aceasta, prințul va sta deoparte și o va lăsa pe soția sa să conducă interviuri și să vorbească cu invitații. Accentul nu se va mai pune pe istoria familiei regale, ci se va lărgi spre societate, politică, divertisment, bârfă, într-un cuvânt, evenimente de actualitate, anunță Elle.com.

„Ceea ce ne place la podcasturi e că ne reamintește tuturor să ne luăm un moment pentru a ne asculta cu adevărat, pentru a ne conecta unul cu celălalt”, au spus Harry și Meghan într-o declarație comună în 2020. Decizia de a lansa proiectul a fost confirmată de purtătorii de cuvânt ai cuplului după ce Meghan și Harry s-au alăturat unor personalități publice în ianuarie pentru a cere celor de la Spotify să abordeze problema dezinformarii Covid-19 în podcastul lui Joe Rogan „The Joe Rogan Experience”.

Primul proiect cu Spotify a dat chix

Un purtător de cuvânt al Fundației Archewell a declarat că cuplul a contactat pentru prima dată compania pentru a-și exprima „îngrijorările” cu privire la „consecințele reale ale dezinformării despre Covid-19 pe platforma sa” în aprilie 2021.  Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre noul podcast al lui Meghan Markle, cert este că, cu excepția unor noi amânări, proiectul ar trebui să fie difuzat în această vară, mai arată sursa citată.

Amintim că primul proiect Spotify al prințului Harry și al lui Meghan Markle a fost anulat sau poate doar amânat, după un prim episod, din lipsă de audiență. Nu se știe exact cum a rămas acest proiect, pentru că niciuna din părțile implicate nu a comunicat nimic.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre