Simona Ionescu / Redactor Șef

Melania Trump, devastată. A făcut cel mai trist anunț

Melania Trump, devastată. A făcut cel mai trist anunț
După ce a lipsit din tradiționala fotografie de Crăciun realizată de familia Trump, s-a aflat că Melania a petrecut sărbătorile la căpătâiul mamei sale bolnave. Aceasta a decedat, în spital, ieri.

Amalija Knavs, mama fostei prime doamne a murit. Devastată de durere, Melania Trump a postat pe conturile sale de socializare un mesaj emoționant despre decesul mamei sale, o imigrantă slovenă și fostă muncitoare într-o fabrică de textile.

După ce s-a căsătorit cu Donald Trump, Melania și-a adus părinții în America, ea având o relație foarte apropiată cu mama sa (Sursa foto: Instagram)

„Cu profundă tristețe anunț trecerea în neființă a iubitei mele mame, Amalija”, a scris Melania Trump, în vârstă de 53 de ani,  pe X, descriind-o pe cea care i-a dat viață drept „o femeie puternică care s-a purtat întotdeauna cu grație, căldură și demnitate”. „Ea a fost în întregime devotată soțului, fiicelor, nepotului și ginerelui ei. Ne va fi foarte dor de ea și vom continua să-i onorăm și să-i iubim amintirea”, a mai adăugat fiica îndoliată.

Amalija Knavs avea 78 de ani. Cauza decesului nu a fost anunțată, și nici locul în care va fi înmormântată. Este însă foarte posibil ca familia să decidă să îi amenajeze un loc de veci pe terenul de golf din New Jersey, acolo unde a fost înmormântată și prima soție a lui Donald Trump, Ivana, având în vedere că fostul președinte insistă de ani bună să transforme locul, cel puțin în acte, în cimitir. Or, cu două morminte deja, ar fi un mare pas înainte spre a-și împlini visul.

Mama Melaniei Trump a fost muncitoare într-o fabrică de textile

Amalija Knavs, imigrantă slovenă și fostă muncitoare într-o fabrică de textile, și soțul ei, Viktor, au crescut-o pe Melania într-un oraș rural sloven înainte ca aceasta să înceapă o carieră în modelling și să se mute în 1996 la New York, unde se va întâlni și apoi se va căsători cu Donald Trump, arată CBS.

Amalija și Viktor, părinții Melaniei Trump, au devenit cetățeni  americani abia în anul 2018 (Sursa foto: Instagram)

După ce Melania s-a mutat în America, și-a adus acolo și părinții. Aceștia au devenit cetățeni  americani abia în anul 2018 și numai după ce fiica a devenit girantul lor. Practic, ei au primit cetățenia beneficiind de un sistem de imigrație bazat pe „reîntregirea familiei”, condamnat adesea de Donald Trump când era președintele SUA.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre