Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesaje noaptea târziu între Loredana Groza și un bărbat din showbiz

Mesaje noaptea târziu între Loredana Groza și un bărbat din showbiz
Loredana Groza este una dintre cele mai iubite vedete autohtone. Adorată de milioane de români, mereu aplaudată la scenă deschisă, și-a ținut viața de familie departe de lumina reflectoarelor. Este căsătorită de zeci de ani cu același bărbat. Informațiile despre mesajele primite noaptea târziu de la altcineva au devenit acum publice.

„Vă iubesc de mor!”, este unul dintre mesajele cu care Loredana a fost de-a dreptul cucerită. Noaptea târziu, un bărbat din showbiz și-a făcut curaj să-i scrie și să-și declare intențiile. Vedeta a spus „da”. Acum, discuțiile dintre cei doi au devenit publice: Loredana Groza și Mihai Bendeac. Cine ar fi crezut, în afară de el, când s-a lansat?

Mesaje noaptea târziu între Loredana Groza și Bendeac

Mesajele au devenit publice. El își cere scuze pentru ora târzie, îi spune că o iubește și că o dorește. Ea acceptă. Totul a început într-o noapte din luna februarie. În mai au ajuns împreună.

Loredana Groza a acceptat rolul în primul film al lui Mihai Bendeac, „Căsătoria”, un proiect la care actorul a lucrat 3 ani. El apare cu plete, iar actorii poartă costume de epocă.

Loredana groza și Mihai bendeac jocă în filmul „Căsătoria” care va avea premiera în luna decembrie (Instagram)

Filmul reprezintă debutul său regizoral, în care joacă și care a beneficiat de un buget de 2 milioane de euro. Mai mult de 300 de persoane au participat la realizarea acestei producții, inclusiv 500 de figuranți, care va avea premiera pe 6 decembrie. Loredana Groza apare în film alături de alte vedete: Andra, Nicole Cherry, Ilona Brezoianu, Vlad Drăgulin și Serghei Mizil.

Loredana Groza, în rochia de virgină, de la 16 ani

Filmările s-au desfășurat în mai mult de 30 de locații, iar actorii au avut parte de două luni de repetiții. Actorul Liviu Pintileasa a pierdut 10 kilograme pentru rol, în timp ce Alin Florea a adăugat 10 kilograme pentru personajul său.

Loredana Groza oferă o surpriză de proporții. Ea apare în film într-o rochie celebră, pe care a mai îmbrăcat-o pe scenă în urmă cu nu mai puțin de patru decenii. „Am păstrat rochița 38 de ani de când am purtat-o prima dată”, mărturisește Loredana. Ea mai spune că s-a simțit „ca o virgină”, mai ales că prima dată a purtat rochița roz la vârsta de 16 ani, la festivalul muzical de la Mamaia, în anul 1986. Este fericită că încă îi vine ca turnată.

În filmul „Căsătoria”, Mihai Bendeac interpretează rolul unui tânăr care se îndrăgostește de o fată extrem de bogată. El este și regizorul filmului, a cărui premieră este programată pe 6 decembrie în cinematografe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri