Simona Ionescu / Redactor Șef

Mesajul trist al familiei lui Rudel Obreja la patru luni de la decesul pugilistului. „Dragul nostru…”

Mesajul trist al familiei lui Rudel Obreja la patru luni de la decesul pugilistului. „Dragul nostru…”
A fost numit lordul boxului românesc, nu doar de membrii familiei, ci de întreaga Românie. Rudel Obreja a împlinit trei luni de când a plecat la cele veșnice.

Membrii familiei care suferă enorm de când nu-l mai au aproape au postat un mesaj, pentru a le aminti celor care l-au iubit.

„Înțelept, vesel, cu simțul umorului, blând, iubitor, protectiv, tatăl suprem și soțul minunat”

„Dragul nostru, astăzi sunt trei luni de când Dumnezeu te-a chemat la EL! Trei luni grele pentru noi, dar ești în inimile noastre cum erai tu: înțelept, vesel, cu simțul umorului, blând, iubitor, protectiv, tatăl suprem și soțul minunat! Te iubim nespus de mult! Dumnezeu să te odihnească! Veșnica ta pomenire!”, este mesajul transmis de familie pe rețelele de socializare.

Un campion…

„Demn, curajos, neînfricat și puternic, un om cu onoare și patriotism. Un campion”. Așa l-au văzut pe Rudel Obreja cei care l-au iubit. Fostul sportiv a murit pe 12 martie 2023 după o lungă suferință, la doar 57 de ani. „Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja.

Rudel Obreja, trei luni de când a plecat la dreapta Domnului…

Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris atunci pe Facebook vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box din România, Plosca Viorel.

A plecat împăcat cu toți

Văduva fostului pugilist, Antonia Obreja a mărturisit că soțul său a murit împăcat cu toată lumea și i-a iertat pe toți cei care i-au făcut rău. ”A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! „I-am iertat pe toți”, așa mi-a zis! Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. „Eu astăzi voi pleca!”.

Și așa a și fost!”, a spus Antonia Obreja. Rudel a fost condamnat pentru evaziune fiscală în dosarul Gala Bute și eliberat condiționat în iunie anul trecut pentru a se trata de boala care l-a răpus. Din păcate însă, starea de sănătate s-a deteriorat, iar câteva luni mai târziu era de nerecunoscut.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre