Simona Ionescu / Redactor Șef

Michael Jackson ar fi tare mândru de copiii săi. Cu ce se ocupă moștenitorii la 14 ani de la moartea artistului

Michael Jackson ar fi tare mândru de copiii săi. Cu ce se ocupă moștenitorii la 14 ani de la moartea artistului
Copiii mega-starului Michael Jackson au moștenit de la celebrul lor tată nu doar mult talent, ci și dorința de a face bine celor din jur.

Cei trei moștenitori ai regelui, Prince, Paris și Bigi și-au făcut mândru tatăl. Își câștigă singuri existența și, ceea ce apreciază toți fanii artistului, păstrează o relație strânsă. Prince e îndrăgostit iremediabil de motoare, iar cu câțiva ani în urmă a făcut pe Youtbe un canal în care-și prezintă pe motocicletă.

El a absolvit colegiul și a mers, evident, la festivitate, tot cu motorul. „Întotdeauna am crezut că este ca un drog, încă din prima zi, întotdeauna mi-am dorit o motocicletă. Cred că emoțiile pe care le generează mersul pe motocicletă m-au atras la ea”, a declarat el cu ceva timp în urmă.

 

Prince și-a luat diploma de licență în administrarea afacerilor

Prince se laudă cu diploma în administrarea afacerilor, după ce a absolvit cu laude Universitatea Loyola Marymount, cu o diplomă în administrarea afacerilor. Ca și tatăl său, el are grijă de semenii săi și anual, de Haloween, organizează o strângere de fonduri, cu scop caritabil. Evenimentul se numește „Thriller Nights” și are o tematică după videoclipul „Thriller” al lui Michael Jackson.

Tot ce se încasează se trimite către organizațiile caritabile non-profit ale familiei, care includ Heal Los Angeles Foundation și Dee Dee Jackson Foundation.  „Această fundație este foarte importantă, deoarece vine dintr-o inspirație pentru verii mei care doresc să ajute copiii ce au trecut printr-o pierdere gravă sau semnificativă în viața lor”, a spus el, potrivit Yahoo! News.

Prince, fiul lui Michael Jacksoin și marea sa pasiune, motoarele

Se iubește de cinci ani cu Molly Schirmang

Și în dragoste lui Prince îi merge bine. Potrivit In Touch Weekly, Prince el trăiește de aproape șase ani ani o poveste de dragoste cu Molly Schirmang. „Cred că în toate există un echilibru important. Cred că sunt într-un anumit fel și ea este foarte – nu vreau să spun contrariul – dar complementară, într-un fel în care ne echilibrăm reciproc.

Sunt mai agresiv, ea este puțin mai blândă”, a spus el pentru People. De asemenea, el a declarat pentru Good Morning Britain, Prince a împărtășit relația strânsă pe care o are cu frații săi. „În acest moment al vieții noastre, nu prea se simte că există acea ierarhie de „sunt fratele mai mare”.

Mai mult, suntem cu toții frați și suntem, într-un fel, toți la același nivel, la care sora mea are punctele ei forte, iar fratele meu are punctele lui forte și unde eu nu sunt la fel de puternic în anumite domenii, ei compensează, în felul ăsta.”, a mărturisit tânărul.

Prince, fiica lui Michael Jackson

Paris a mărturisit că a fost îndrăgostită de fete

Cu câțiva ani în urmă, Paris a mărturisit că este deschisă din punct de vedere sexual, dar a precizat că nu e bisexuală.

„Am ieșit când aveam 14 ani și am făcut precizări. M-am referit la comunitate, folosind termene precum „colegii mei LGBTQ+” pe scenă.

Am vorbit despre faptul că am fost îndrăgostită de fete când aveam opt ani, în articolul meu din Rolling Stone. Sunt, în mediul online, imagini cu mine sărutând fete. De ce spun oamenii, tocmai acum, că asta este o știre? Și eu nu sunt bisexuală. Iubesc oamenii pentru oameni. Nu mă etichetez, așa că te rog să nu mă etichetezi. Mulțumesc!”, a spus ea pentru Good Morning America.

Paris, fiica lui Michael Jackson

Cântăreață și model

Paris a început să facă muzică de acum trei ani. Inițial a cântat alături de fostul iubit Gabriel Glenn în trupa The Sunflowers, iar după ce s-a despărțit de el a continuat cariera solo. Pe de altă parte, în 2017 a semnat un contract de modeling cu IMG Models, agenția supercunoscută unde au fost și celebrele Gisele Bündchen, Karlie Kloss, Hailey Baldwin și Gigi și Bella Hadid, potrivit USA Today.

De asemenea, a făcut furori când a apărut pe coperta revistelor Rolling Stone, Vogue Brasil, Vogue Australia, Vogue Hongkong și Teen Vogue. Nu în ultimul rând, a reprezentat mărci de frumusețe precum Kat Von D Beauty și SKIMS, co-fondată de Kim Kardashian.

Bigi Jackson, unul dintre fiii artistului

Bigi are casă de 2,62 milioane de dolari

Al treilea copil al lui Michael Jackson, Bigi, îi place să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, dar în 2021 a ieșit într-un interviu pentru Good Morning Britain, unde a vorbit despre schimbările climatice. Puțin după ce a împlinit 18 ani, Bigi și-a cumpărat o casă de o frumusețe răpitoare, în valoare de 2,62 milioane de dolari în Calabasas, California.

El îi are ca vecini pe Dr. Dre, John Travolta, Kendra Wilkinson și starul retras din NBA, Al Harrington. Și Paris a plătit 2 milioane de dolari pentru o casă în Topanga Canyon, dar a vândut-o anul trecut și a achiziționat o alta în formă de cabană, pentru care a plătit 3,8 milioane de dolari, în Hollywood Hills. La rândul său, Prince, are o locuință care valorează 2,2 milioane de dolari, în Rancho Palos Verdes, California.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre