Simona Ionescu / Redactor Șef

Michael Jackson, conflict de patru decenii cu Paul McCartney. Cum a îngropat fiica Paris securea războiului

Michael Jackson, conflict de patru decenii cu Paul McCartney. Cum a îngropat fiica Paris securea războiului
Puțini sunt cei care știu că Michael Jackson a avut un conflict lung cu celebrul solist Beatles Paul McCartney. Când Regele Muzicii Pop a decedat în 2009, la vârsta de 50 de ani, o cale de împăcare a devenit brusc imposibilă. Asta până când securea a fost îngropată de către Paris Jackson, fiica lui Michael.

Prin anii ’70, Michael Jackson și Paul McCartney au fost prieteni buni. Ieșeau și petreceau timp împreună, dar lucrau și în studio unul alături de celălalt. Cei doi au colaborat la piesele “Say Say Say” și “The man”, la începutul anilor ’80. Ulterior însă, aceștia s-au certat și au rămas în relații tensionate până la moartea regelui pop din 2009. Cum o împăcare devenise imposibilă, lucrurile au rămas așa cum erau, până când, recent, Paris Jackson a îngropat securea războiului în numele tatălui ei. 

Paris Jackson a strălucit la Săptămâna Modei din Paris
Foto: Instagram

Ruptura dintre cei doi titani ai muzicii s-a petrecut în 1985, pe fondul unor discuții legate de bani. Michael i-a cerut atunci lui McCartney câteva sfaturi privind metode de a investi banii, iar acesta din urmă i-a sugerat publicitatea muzicală. Michael a cumpărat apoi drepturile asupra catalogului Lennon și McCartney de sub nasul solistului Beatles pentru 47,5 milioane de dolari. S-a ajuns astfel la conflict, iar prietenia s-a rupt. 

Paris Jackson și Paul McCartney, împreună la Săptămâna Modei din Paris 

Spre surprinderea fanilor din întreaga lume, care nu mai sperau vreodată la o împăcare de vreun fel, fiica lui Michael, Paris și McCartney pare că au îngropat securea. Cei doi au fost văzuți stând unul lângă celălalt la prezentarea de modă a creatoarei de modă Stella McCarney, fiica solistului. Alături de ei a fost și Ringo Starr, toboșarul faimoasei trupe. 

Paris Jackson alături de Paul McCArtney (stânga) și Ringo Starr (dreapta)
Foto: Instagram

Fiica lui Michael arăta superb într-o rochie cu imprimeu de leopard și sandale cu toc maro în timp ce râdea degajată alături de McCartney. Deși acum pare că momentul a fost depășit complet, de dragul memoriei lui Jackson, dar și pentru că vina nu o poartă în definitiv copiii, solistul a fost destul de supărat la vremea respectivă: „Cred că este dubios să faci așa ceva. Să fii prieten cu cineva și apoi să-i cumperi covorul de sub picioare”, declara Paul McCartney la un moment dat. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre