Simona Ionescu / Redactor Șef

Micutzu, mesaj pentru șoferii șmecheri. „O mână sus dacă ești prost”

Micutzu, mesaj pentru șoferii șmecheri. „O mână sus dacă ești prost”
Micutzu s-a săturat de neobrăzarea unora dintre șoferi și le-a transmis un mesaj pe contul de socializare. Comediantul trage totodată și un semnal de alarmă.

Micutzu face parte din categoria șoferilor foarte atenți la volan, de aceea are și un mesaj pentru cei neatenți, care conduc fără să se uite în stânga și în dreapta.

Micutzt: „Am un mesaj pentru șoferii ăștia care sunteți foarte șmecheri”

De la volanul mașinii sale, vizibil deranjat de cum se comportă unii șoferi pe stradă, Micutzu le-a transmis un mesaj tranșant.

„Bună ziua, am un mesaj pentru toți șoferii ăștia care sunteți foarte șmecheri, care depășiți în linie continuă, dublă linie continuă, în curbă, când nu aveți vizibilitate, în coloană și așa mai departe. Să știți că voi când ajungeți acasă, în siguranță și în regulă și întregi, se întâmplă datorită nouă, proștilor, care avem grijă de voi. Care vă văd că sunteți cu creierul”.

„Când ajungi acasă și vezi că ai două mâini, două picioare, mașina întreagă, e datorită nouă, proștilor”

„Nu datorită stilurilor voastre de șoferi extraordinar de buni. Nu, nu, nu… Când ajungeți întregi, ajungeți datorită nouă, proștilor. Care stau în coloană și vă uitați așa, la ei, cu superioritate și ziceți: Mamă, ce proști sunt ăștia, nu se grăbesc…

Eu mă grăbesc dă-te în… eu mă grăbesc, prostule. Ei, când ajungi acasă și vezi că ai două mâini, două picioare, mașina întreagă, e datorită nouă, proștilor. Asta vroiam să vă spun: drumuri bune, colegii. Indiferent de viața pe care o trăiți”, au fost cuvintele celebrului comediant.

„România are nevoie de mult mai mulți proști la volan”

După mesajul artistului, fanii au sărit imediat cu alte mesaje, în care i-au luat la rost pe șoferii neatenți, susținând că „România are nevoie de mai mulți proști la volan”.

„Din păcate întâlnirea inevitabilă dintre doi deștepți nu e singura definiție a accidentului. Mai e și întâlnirea nefericită dintre un prost și un deștept. Și dacă ne uităm la statistici e clar: România are nevoie de mult mai mulți proști la volan”, a spus unul dintre fanii lui Micutzu.

Alți fani i-au spus comediantului că le-a vorbit prea frumos, meritau cuvinte mai grele: „Bine spus, dar prea frumos pt asemenea ,,soferi”…nu cred că ,,șmecherii”astia pricep acest limbaj….”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre