Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihaela Rădulescu se face scut pentru Smiley. Amândoi au pornit la război

Mihaela Rădulescu se face scut pentru Smiley. Amândoi au pornit la război
În ultima perioadă, internauții l-au cam luat peste picior pe Smiley pe contul de socializare. Vedeta a răbufnit și a spus tot ce avea pe suflet.

Fiecare e bine să se uite în curtea lui, e de părere Smiley, care i-a pus la punct pe toți internauții care vorbesc prea mult.

Smiley nu a mai suportat. A dat de pereți cu cei care-i critică familia

De când micuța Josephine a venit pe lume, internauții își dau cu părerea din ce în ce mai mult despre viața lui Smiley. Dacă unii nu vor să înțeleagă de ce nu își arată copilul, alții au început să se lege de viața lui. Mai mult, au fost și persoane care au început să-i critice iubita, pe Gina Pistol, afirmând că nu mai arată la fel de bine ca altădată. Smiley a suportat cât a suportat, dar acum n-a mai putut și i-a pus pe toți la punct.

Apreciat de Mihaela Rădulescu

Smiley a postat pe contul său de socializare un mesaj dur și speră că de data asta fiecare își va vedea de treaba lui și nu se va mai băga nimeni în viața familiei sale. ”Există atâția oameni care își pierd momente din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețele sociale, să se certe, să își bată joc.

Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pămât e o binecuvântare ți o bucurie… poate nu ar mai pierde timpul degeaba… poate s-ar inclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire… cu adevărat! Până când?!”, a fost mesajul publicat de Smiley pe pagina personală de Instagram.

Imediat mai multe vedete i-au dat dreptate, printre care Adda, dar și Mihai Petre și Mihaela Rădulescu. De asemenea, alți internauți i-au trimis multe aprecieri în mediul online. „Noi și de-aia suntem aici – să le arătăm că se poate și cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună… , CHEF DE VIAȚĂ”, a replicat frumoasa Mihaela Rădulescu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre