Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bendeac și-a aniversat fratele. „Era o urâtanie buboasă…”

Mihai Bendeac și-a aniversat fratele. „Era o urâtanie buboasă…”
Mihai Bendeac are în fratele său cel mai bun prieten și un sprijin necondiționat. Actorul îl iubește la nebunie și o spune ori de câte ori are ocazia.

Recent, fratele lui Mihai Bendeac a împlinit 22 de primăveri, iar actorul a profitat de acest moment ca să îi facă o urare în stilu-i caracteristic.

Mihai Bendeac și-a aniversat fratele. „Era o urâtanie buboasă…”

Simpaticul actor a afirmat că Andrei e mult mai deștept și mai de încredere decât el, iar acum îl iubește mai mult ca niciodată. „Oare ce poziție au folosit ai mei când m-au conceput pe mine și ce poziție au folosit când l-au conceput pe @aka_bendy de a ieșit el perfect și eu… puteți uita!. Pe lângă asta, este și mai c****, mai deștept, mai de încredere decât mine.

Îl iubesc mai mult decât în prima zi. Și, atunci, îl iubeam mult… Asta deși, când l-am văzut, în incubator, era o urâtanie buboasă. La mulți ani!”, au fost cuvintele lui Bendeac. Fanii s-au distrat cu acest mesaj și l-au felicitat.

Andrei a terminat studiile la Facultatea Lancaster din Marea Britanie

Nici anul trecut, Mihai nu a uitat să-i facă o urare fratelui său în care i-a spus să nu uite niciodată cât de mult îl iubește. „Domnul din stânga imaginii, surprins în această fotografie susținându-și fratele p..ă de beat la acel moment, împlinește, astăzi, 21 de ani.

Acest mesaj public este menit a îi reaminti cât de mult îl iubesc! La mulți ani”, a fost mesajul actorului. Spre deosebire de Bendeac, căruia îi place mereu să fie în centrul atenției, Andrei preferă să stea cât mai departe de ochii curioșilor. Tânărul a absolvit studiile la Universitatea Lancaster din Marea Britanie și este exact opusul lui Mihai.

Ea e singura femeie care contează pentru Bendeac

Chiar dacă e bărbat în toată firea, Mihai Bendeac e foarte apropiat de mama sa, despre care a vorbit întotdeauna cu multă dragoste. Într-un interviu mai vechi, actorul a povestit despre afacerea pe care mama sa o are în București și care îi asigură un venit onorabil. Emilia Bendeac, care e asistentă medicală, și-a deschis cu 10 ani în urmă un cabinet stomatologic în sectorul 2 al Bucureștiului și muncește enorm pentru ca totul să funcționeze ca la carte.

„Pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a spus actorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre