Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Bobonete a vorbit despre fricile care-i macină sufletul. Vorbele sale te fac să plângi

Mihai Bobonete a vorbit despre fricile care-i macină sufletul. Vorbele sale te fac să plângi
Pe sticlă e mereu cu zâmbetul pe buze, dar în viața personală, Mihai Bobonete are ceva probleme. De aceea a luat o decizie.

Nimeni nu s-a gândit că Mihai Bobonete ar putea fi depresiv. Dar iată că încă odată, viața bate filmul.

Mihai Bobonete a vorbit despre fricile care-i macină sufletul. Ce se întâmplă cu celebrul actor

De când a cunoscut-o pe Cătălina, cea care i-a devenit soție, Mihai Bobonete a găsit în aceasta sprijinul de care avea atât de multă nevoie. Ea îl ajută să treacă peste toate fricile care le are, dar Mihai e speriat că ar putea să o piardă și pe aceasta. Într-o asemenea situație, el a hotărât că e momentul să meargă la psiholog.

Ea deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea

„Mi-e frică de singurătate și nu pot dormi în întuneric, mi-e frică de trădare, dar și de minciună, mi-e frică de prostie sau de mintea odihnită, mi-e frică de mine cel ce am fost și am o ușoară teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final.

 

Dar pentru toate astea există soția mea sau cea care deține cheile tuturor ușilor încuiate din mintea mea. Fac terapie de ceva vreme și este un lucru la fel de important ca sportul sau ca alimentația în viața unui om. Mă ajută enorm terapia și sunt momente în care, fără sfaturile terapeutului, nu aș putea singur să găsesc calea așa de ușor”, a povestit Mihai Bobonete, pentru Fanatik.

Cum și-a cunoscut soția

Mihai și-a reamintit și momentul în care a cunoscut-o pe femeia visurilor sale. Se întâmpla la cantina internatului liceului Mihai Viteazu din Slobozia și susține cu tărie că a fost dragoste la prima vedere. „Pe Cătă am cunoscut-o într-o seară la cantina internatului liceului ‘Mihai Viteazul din Slobozia.

Era ceva discotecă sau petrecere și de când am văzut-o a fost dragoste la prima vedere. Când mă gândesc acum la Cătălina îmi vine în cap cuvântul Împlinire’. Fără ea, alături de mine de aproape 30 de ani, nu aș fi reușit să fiu eu cel de azi și nici să am ce am sau să mă bucur de toate astea. (….)

Nu cred că există o rețetă a căsniciei fericite și nici nu există un șablon pe care să îl aplici când vine vorba de creșterea propriilor copii. E așa o treabă naturală pe care o ai în vene și se ajustează pe parcurs. Căsnicia de lungă durată nu poate exista fără înțelegere, iubire, spațiu individual și acceptarea părerilor personale”, s-a destăinuit Bobonete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre