Simona Ionescu / Redactor Șef

O vedetă din Las Fierbinți a trăit rușinea vieții. „A fost horror, în momentele alea de șoc și groază…”

O vedetă din Las Fierbinți a trăit rușinea vieții. „A fost horror, în momentele alea de șoc și groază…”
E iubit de toată România, datorită glumelor extraordinare pe care le are în dotare, dar a ținut mult timp ascuns un moment care l-a marcat. Prin ce a trecut un actor din Las Fierbinți.

Simpaticul actor Mihai Bobonete, din Las Fierbinți poate să alunge răul din viața cuiva în doi timpi și trei mișcări prin glumele sale. Recent. vedeta a povestit rușinea fără margini pe care a tras-o când a băut foarte mult.

Invitat în podcastul lui Horia Brenciu, Mihai Bobonete a vorbit despre acest moment, pe care nu-l va uita niciodată. Evenimentul greu de gestionat a avut loc la Constanța, dar Bobonete a avut alături de el un înger păzitor, în persoana unui prieten bun. Comediantul trebuia să se întâlnească cu câteva persoane importante, dar cu o zi înainte a făcut-o lată: a băut foarte mult. Când se afla la masă cu nu mai puțin de 12 persoane, stomacul a început să-i facă probleme și situația n-a mai putut fi ținută sub control.

„Nu știam că băutura asta este și digestivă”

„Am băut într-o cantitate industrială și am plecat a doua zi. Am stat în spate până la Constanța, unde aveam întâlnire cu niște ștabi și ne-am pus la o masă. (…) Eu mă îngălbenisem, consumam foarte mult alcool, nu știam că băutura asta este și digestivă. Efectiv făcusem pe mine la masă cu ăia și îți e rău.

Mihai Bobonete a trăit rușinea vieții. Sursă foto: instagram

Poți să mori, efectiv se scurge viața din tine și combinat cu stres, era nenorocire. Doamne! A fost horror. În momentele alea de șoc și groază, te gândești ce poți să faci, cum poți să ieși din situație, eram la o masă cu 12 persoane.”, a povestit actorul în podcast-ul lui Brenciu.

„Dar uită-te în altă parte”

Ca să iasă din situația groaznică în care se afla, Cătălin Neamțu, prietenul său, i-a sărit imediat în ajutor și l-a cărat în brațe până la mașină. Tot acesta i-a pus la punct și pe curioșii care își dădeau coate.

„Neamțu era lângă mine și am stat până au plecat oamenii ăia care nu voiau să plece. Am traversat toată grădina de vară printre oameni cu pernele lipite și Neamțu deja nu mai era prietenul meu și le zicea ălora: «Dar uită-te în altă parte». Și m-au cărat până la București în spate în mașină.”, a mai spus Mihai Bobonete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre