Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Găinușă, băiat prevăzător. Ce a făcut ca să nu aibă probleme de sărbători. Acesta e marele regret al vedetei

Mihai Găinușă, băiat prevăzător. Ce a făcut ca să nu aibă probleme de sărbători. Acesta e marele regret al vedetei
A lăsat o perioadă televiziunea, dar s-a reîntors la marea sa iubire. Mihai Găinușă îi încântă pe fanii săi cu o nouă emisiune de satiră la Canal 33.

A făcut o echipă fantastică cu Șerban Huidu, apoi drumurile lor au luat-o în direcții diferite. Mihai Găinușă nu întrevede o împăcare cu fostul coleg și prieten.

Mihai Găinușă, băiat prevăzător. Ce a făcut ca să nu aibă probleme de sărbători. Acesta e marele regret al vedetei

Într-un interviu acordat publicației Ego, Mihai Găinușă a vorbit despre cum decurge viața sa acum, dar și despre cel mai mare regret al vieții.

„Mă bucură multe lucruri, în primul rând mă bucură faptul că mă mai bucură lucruri și nu m-am acrit, deși mediul înconjurător predispune la ofilire. De zâmbit, zâmbesc zilnic, cel puțin la radio. Acum și la Tv, de o să ajung ca Iliescu, cu un zâmbet semicircular.

Nu urăsc nicio idee de cadou, mă bucură când le primesc, dar mai mult îmi place să fac daruri. Și da, cred că un voucher e mai util decât un cadou neinspirat care pune sărbătoritul pe drumuri să-l schimbe. Deseori apelez la metoda Pilat din Pont pentru cadouri: vouchere”, a declarat Mihai.

Încă nu și-a vândut vila de la Cheia, așteaptă cumpărători

Ca orice român și la Găinușă pandemia și-a spus cuvântul, dar cel puțin pentru sărbători nu va duce grija beculețelor, pentru că și-a cumpărat din timp ghirlande cu încărcare solară. „Sunt convins că aceste scumpiri vor fi repede contracarate de o mărire corespunzătoare a lefurilor.

Deja parlamentarii au votat mărirea privilegiilor pentru primari. Deci, e clar că urmează poporul, nu? Eu mi-am cumpărat dinainte de scumpiri niște ghirlande cu încărcare solară. Le-am cumpărat de când Isărescu a zis de ceaiul de tei. Dacă zice și de ceai de mentă, trebuie să ne facem și provizii de hârtie igienică. (…)

Încă nu am vândut proprietatea de la Cheia. Aviz celor interesați. Locul poate funcționa profitabil pentru o afacere în turism, sunt foarte mulți clienți care tot întreabă când se redeschide. Eu nu mă pricep să fac afaceri, din păcate”, e de părere Mihai Găinușă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre