Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu a cheltuit până acum o avere pe aceste lucruri și nu se poate opri. Ce s-a întâmplat în copilăria artistului

Mihai Trăistariu a cheltuit până acum o avere pe aceste lucruri și nu se poate opri. Ce s-a întâmplat în copilăria artistului
Dintotdeauna, Mihai Trăistariu a fost fascinat de mașini, în special de decapotabile și nu s-a uitat la bani când a fost vorba să-și facă această plăcere.

După ce a câștigat locul patru la Eurovision, conturile artistului s-au schimbat radical, iar cântărețul a schimbat câte decapotabile i-a dorit sufletul.

„Sunt leșinat după decapotabile, probabil unde am fost sărac lipit când eram mic. În 2007 mi-am luat un Porsche Boxster. Era la un an după Eurovision. Iubesc mașinile sport, decapotabile. Am dat pe el 25.000 de euro și am mai băgat în el vreo 6.000 de euro pentru că i-am schimbat culoarea.

Mașina a venit gri metalizat din Germania și mi s-a părut banală culoarea. Am dus-o la o vopsitorie și le-am cerut un catalog de culori. Am ales împreună culoarea violet liliachiu cu perlă aurie-cameleon. Adică era cameleonică, i se schimba culoarea: la soare era mov, la umbră era mai albastră.

„Le-am ținut o perioadă pe amândouă, ieșeam când cu una, când cu alta”

Am avut și înainte de aceasta un Peugeot 206 CC, tot decapotabil, luat în leasing. Am dat pe el 25.000 de euro, prin 2003. Le-am ținut o perioadă pe amândouă, ieșeam când cu una, când cu alta. Iar astăzi am un Wolkswagen EOS, luată în 2014. E tot decapotabil.

Am terminat ratele în patru-cinci ani. Trei mașini am avut, toate trei decapotabile, toate peste un miliard de lei. Prin urmare, trei miliarde, cam 90.000 de euro așa, am dat pe mașini până acum!”, a declarat solistul, pentru Click.

De unde vine această obsesie

Viața lui Mihai Trăistariu n-a fost dintotdeauna atât de frumoasă, în copilărie artistul fiind foarte sărac. Atunci și-a promis că va face tot ce va putea ca să nu mai treacă niciodată prin acele momente. „Probabil că sărăcia lucie din copilărie m-a împins la fapte din astea! Pur și simplu, vreau să am tot ce-am visat vreodată și tot ce nu mi-am putut permite pe vremea când eram sărac lipit! Una peste alta, am realizat de curând că tot acolo ajungem!

Cu sau fără avere! Simplitatea, curățenia sufletească, bunătatea sunt cu mult peste averea acumulată. Iar sănătatea le bate pe toate! Toate bolile pleacă de la mâncare. Mâncăm tot ce putem! Ne îngrășăm peste măsură și ne scurtăm astfel viața. Aveți grijă de voi! Recomand: 30 de minute de sport zilnic, mâncat puțin, gândit pozitiv”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre