Simona Ionescu / Redactor Șef

Mihai Trăistariu s-a decis. Vrea să-și facă hotel, deși știe la ce se înhamă

Mihai Trăistariu s-a decis. Vrea să-și facă hotel, deși știe la ce se înhamă
Afacerist cu normă întreagă, Mihai Trăistariu se descurcă bine de când își închiriază apartamentele din Mamaia Nord.

Situația nu e de multe ori plăcută după ce pleacă turiștii, dar Mihai Trăistariu știe în ce s-a băgat și suportă consecințele.

În schimb, artistul spune că a trăit momente grele când a văzut ce au lăsat în urmă cei care s-au distrat de 1 Mai. Va trebui să scoată o sumă importantă de bani ca să repare ce au stricat, dar spune că acesta e riscul meseriei. Și nu e speriat, așa că tot va face tot ce va putea pentru a-și face un hotel. „Și, totuși, vreau un hotel! Și o să-l am”, a spus solistul.

„De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu”

Revenind la minivacanța de 1 Mai, Mihai a fost mulțumit de banii strânși din închirierea apartamentelor, dar ce a găsit în urma acestora lasă se dorit. „Au plecat turiștii sosiți de 1 mai, la apartamentele mele din Mamaia Nord și camerista mi-a trimis poze cu «stricăciunile din acest weekend».

N-am visat vreodată să mă fac hotelier, însă iată-mă căzând turiști de pretutindeni. După doar 4 zile de stat la cele 6 apartamente, daunele sunt următoarele și vă spun că stricăciunile sunt pe bune! La unul din apartamente au rupt capul de duș. De rușine, au lăsat pe masă 27 de lei și-o sticlă de vin roșu. Pentru reparații probabil, sau ca să-i iert. I-am iertat. Se mai întâmplă.

„Probabil au izbit-o de pereți când s-au bătut”

La un alt apartament, au rupt suportul de la hârtia igienică. Nu-i nimic! Îl lipim cu SuperGlue. La un alt apartament, doamna căreia i-a venit menstruația, nu și-a pus pampers. Nu-i nimic! Cumpărăm altă pilotă. La un alt apartament, nu mai merge telecomanda de aer condiționat. Am schimbat bateriile și nimic. Probabil, au izbit-o de pereți când s-au bătut. Nu-i nimic. Cumpărăm alta. În concluzie: păi, nu-ți vine să te lași de turism?! Nu-mi vine! Tot înainte.

„Familiile cu copii sunt perfecte”

„(….) Am învățat din mers un mega lucru. Nu cazați copii fără părinți. Fugiți de ei cât puteți. Distrug tot. Sunt iresponsabili și nu le pasă de nimic. De 1 mai, la mare, au venit doar tineri de pretutindeni. La cluburile din Mamaia. Se îmbată, se droghează și distrug tot. Mare distracție pe capul lor, ce să zic!

În schimb, familiile cu copii sunt perfecte. Lasă totul ca la carte, uneori fac și curat la plecare, deși nu e nevoie pentru că avem cameristă. Învățăm din greșeli! Astea, totuși, sunt lucruri relativ minore! Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut deocamdată situații mai grave! Asta e, reparăm! Nu luăm pe mere ce dăm pe pere, în concluzie. (…)”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre