Simona Ionescu / Redactor Șef

Miliardarul Nicorescu, torturat ca-n filme. Apar detalii uluitoare, după ce autorul a fost prins

Miliardarul Nicorescu, torturat ca-n filme. Apar detalii uluitoare, după ce autorul a fost prins
Dan Nicorescu a căzut victima unui atacator foarte abil, dotat cu echipamente de ultimă generație. Tâlharul, cu cetățenie dublă – română și moldoveană, în vârstă de 37 de ani, l-a torturat pe miliardar, pentru a afla unde își ține banii.

Atacatorul de pe Șoseaua Nordului, care a intrat în vila lui Dan Nicorescu, l-a încătușat și l-a torturat, este chiar cel care arunca în aer bancomate, anunță evz.ro.
Individul a fost capturat de anchetatorii din cadrul Poliției Capitalei, după ce urmele lăsate în urma jafurilor de la bancomate l-au dat de gol. Acesta făcea parte dintr-o rețea amplă și folosea aparatură de ultimă generație pentru a-și pune planurile în aplicare. De asemenea, el avea mai multe seturi de acte false și de plăcuțe de înmatriculare, tot false, pentru a nu fi identificat.

Polițiștii de la Investigații Criminale au găsit la percheziții în locuința individului mai multe obiecte artizanale, explozibil, aparatură de bruiat semnal, chei de autoturisme false și multe altele. Printre aceste obiecte se afla și un electroșoc, aparat despre care investigatorii au concluzionat că a fost folosit și în torturarea lui Dan Nicorescu, scriu jurnaliștii de la evz.ro.

Urme ADN ale milionarului s-au găsit pe această armă, devenind principala legătură dintre bubuitorul de bancomate și cazul Șoseaua Nordului.

Paguba lui Nicorescu: jumătate de milion de euro

Româno-moldoveanul l-a bătut cu sălbăticie pe Nicorescu până a obținut informația pentru care a venit: unde sunt ascunși banii.

Astfel, individul a fugit cu bani și obiecte în valoare de circa 500 de mii de euro.

În toată acțiune, tâlharul a avut mai mulți complici, iar aceștia sunt și ei identificați de polițiștii de la Capitală și se acționează pentru capturarea lor. Toată ancheta se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul București
Se zvonește că gruparea își fila victimele din mașini utilitare sau taxiuri false, bruiau semnalele telefoanelor și reușeau să bruieze chiar și camerele de supraveghere.

Alex Bodi, dat în primire procurorilor de femeile din viața lui. Bianca și Daria sunt pe listă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre