Simona Ionescu / Redactor Șef

Minerva la „Întâlnirea Astrolov” de mâine. Eveniment așteptat de mulți români pasionați de horoscop

Minerva la „Întâlnirea Astrolov” de mâine. Eveniment așteptat de mulți români pasionați de horoscop
18 septembrie 2023 este o zi specială pentru toți cei care iubesc astrele și ce spun acestea. La Sala Dalles, începând veți avea posibilitatea să participați la evenimentul „Întâlnirea Astrolov”.

Veți avea ocazia să cunoașteți patru astrologi cunoscuți din România la o conferință tematică. E vorba de Minerva, Valeriu Pănoiu, Barbara Băcăuanu și Lavinia Badea, care vor fi prezenți la evenimentul „Întâlnirea Astrolov”.

Mâine, 18 noiembrie 2023 este și un momentul în care are loc un eveniment astral cu totul și cu totul deosebit, care nu a mai avut loc din anul 1991. E vorba de conjuncția Marte-Soare în Scorpion care, spun specialiștii, aduce revelații, dar reprezintă și începutul unei noi călătorii a lui Marte.

Barbara Băcăuanu, îndrumătorul spiritual

Cu peste 20 de ani de pregătire în domeniul științelor spirituale, a psihologiei și a gândirii new age, Barbara Băcăuanu este îndrumător spiritual, vocația acesteia fiind aceea de a ajuta oamenii să se elibereze de vechile paradigme. „Eu pot fi Îndrumătorul tău dacă simți că a venit momentul unei schimbări în viața ta. Dacă simți că nu mai rezonezi cu tiparele în care s-a încadrat până acum umanitatea sau dacă vrei să te ghidezi după noile principii și legi universale”, a declarat specialistul, potrivit scoaladestiintespirituale.ro.

Lavinia Badea, jurnalistul devenit astrolog

Pasionată de peste 20 de ani de astrologie, Lavinia Badea a lucrat în televiziune peste 15 ani, apoi a ales drumul care o împlinește, devenind astrolog specialist.

Specialiști în astrologie vă așteaptă pe 18 noiembrie la Sala Dalles

„Pasiunea pentru Astrologie o am de peste 20 de ani, am studiat singură, am învățat și înțeles cât am putut, iar la un moment dat, când Universul a aliniat Planetele, am și început să mă perfecționez prin intermediul cursurilor. A venit natural și firesc”, a mărturisit Lavinia Badea pe blogul astrolov.ro.

Valeriu Pănoiu, numerolog, formator și astrolog

Vărsător cu ascendent în Gemeni, numele lui Valeriu Pănoiu este pe buzele românilor dornici să afle ce le rezervă viitorul. Vizionar și deopotrivă idealist, specialistul îi ajută pe semenii săi să se cunoască cât mai bine și mai ales să înțeleagă care este rolul lor pe acest pământ. Dar și să acceseze cea mai înaltă formă de energie. Valeriu Pănoiu a prezentat și realizat emisiuni de televiziune consacrate astrologiei și metafizicii.

Minerva, astrologul care nu greșește niciodată

În ceea ce o privește pe Minerva, astrologul nu mai are nevoie de nici o prezentare, aceasta fiind specialistul ale cărei predicții se împlinesc întotdeauna. Pe numele său adevărat Gabriela Dima, este absolventă a trei facultăți: Facultatea de Drept, de actorie și de psihologie. Pasiunea pentru astrologie și-a descoperit-o în copilărie, dar viața i-a pus multe piedici. A trăit momente grele, însă totdeauna a reușit să învingă problemele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre