Simona Ionescu / Redactor Șef

Minerva spune când va veni criza în România. Atenție la cuvintele celebrului astrolog

Minerva spune când va veni criza în România. Atenție la cuvintele celebrului astrolog
Minerva a acceptat invitația lui Jorge de a participa la podcast-ul său, „Vorba lui Jorge” și toată lumea a așteptat-o cu sufletul la gură.

Ce îi așteaptă pe nativi anul acesta? Minerva avertizează cuplurile, să fie foarte atenți cum se comportă și susține că trebuie să avem grijă cum ne gestionăm banii și în ce îi investim.

Pe de altă parte, Minerva a vorbit despre războiul din Ucraina, dar și dacă România se va confrunta anul acesta cu o criză financiară. Veștile au fost destul de bune. „2023 este un an foarte ciudat, dar nu va fi mai zgubilitic ca 2022. Anul viitor va fi și mai bine, dar toată lumea e speriată de război.

Anul acesta sunt câteva evenimente astrale care au dus și la ce s-a întâmplat până acum. Pluto se pregătește… iar toate accidentele și incendiile și morți neprevăzute, se datorează acestei treceri.

„Deocamdată pe noi nu ne paște criza

De ce? Pentru că o planetă lentă niciodată nu va trece calm și liniștit dintr-un semn într-altul. În plus, am intrat în era Vărsătorului, mai avem anul ăsta și nodurile lunare. (…) Pluto mai are o săptămână până intră în Vărsător. Priviți câte bănci cad în SUA. (…) Criza asta e în România.

Deocamdată, pe noi nu ne paște criza, ca să zi așa. România are un atu, dar are și un punct vulnerabil. Faptul că țara are ascendentul în Vărsător și că s-ar putea ca foarte multe descoperiri, foarte multe lucruri noi, să plece de aici, de la noi, și în general din țările care sunt țări Vărsător. O să mă înjure toată lumea dacă spun de Rusia, așa că mă abțin. Dar sunt țări din America Latină.

„Vor mai cădea bănci”

Care sunt beneficiile faptului că suntem o țară Vărsător? Acum, cu acest Pluto aici, este un semnificator de conștiință, dărâmă structurile de gândire care nu sunt adecvate cu vremurile de acum și te obligă să scapi de lucrurile care nu își mai sunt de folos. Deci, vor mai cădea bănci.

Acum zece ani când am spus că va apărea moneda digitală, toată lumea m-a făcut nebună. Și uite că trăim momentul în care ne obligă să renunțăm la monedele reale pentru a ne angaja în planul virtual.

„Mi-e frică de inteligența artificială”

Singurul lucru de care astrologul spune că se teme este inteligența artificială care, în viitor, va exploda. „Mie dacă mi-e frică de ceva, mi-e frică de inteligența artificială. Asta va fi o adevărată explozie, deja au început să înlocuiască diverse secții, oamenii au fost înlocuiți cu roboți.

În Japonia, când am fost, ne-am dus în restaurant și a venit roboțelul la masă și ne-a adus tot ce am punctat noi în meniu. Vor apărea schimbări și din punct de vedere religios, foarte multe idei se vor transforma, se va renunța la anumite lucruri, vor fi acceptate lucrurile noi.

„Trebuie să trăiești cât se poate de real”

Și foarte mulți au venit pe lume în legătură cu casa 12, casa vieților anterioare. Vin cu lucruri care n-au fost terminate în alte existențe, să le termine acum. De aceea trebuie să trăiești cât se poate de real, să fii conștient de tine. Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu cum apare în icoană, ci ca pe o imensă sursă de energie, de lumină. Când aveam nevoie de ceva, închideam ochii și vedeam lumina aia care venea și mă încărca”, susține celebra Minerva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre